V zásadě pokud jde o zvýšení neprůsvitnosti - tak asi jedna z metod u lasrových tiskáren je jak tady bylo již ve starší diskuzi myslím psáno položit předlohu nad misku z acetonem - acetonové výpary pak vytvrdí a zvýrazní inkoust ! osobně používám inkoustovou tiskárnu Hp a originální inkoust PH ( náhražky nejsou černé !) a pak to prostě tisknu zrcadlené a přikládám inkoustem rovnou na tišták a osvicuji asi 5min /200W výbojkou ,a samozřejmě používám zprůhlednění trnsparent 21 z gme.cz !

A pokud jdeš do seriovky tak použíj to studio DPT a nebo kup folie do kopírky na středně zahřáté kopírce udělej ze svý předlohy pár kopii a ty slep na sebe výhoda je že mužeš udělat přesné retuše !Nevýhodou je tepelná smrštění těch folii je nutno natrénovat trochu rytmus při kopírování ani moc brzo ani pozdě prostě aby byly tepelné podmínky stejné chce to cvik ale dá se říci že asi tak 10-15 s. pauza mezi kopiemi ,a pokud jich uděláš tak 5-6 určitě slepíš 3 kusy na sebe aby pasovaly - tohle je asi nejrychlejší metoda v praxi ! Mužeš ji aplikovat hned za předpokladu že máš folie v zásobě a po ruce čistou kopírku !
pokud jde o cenu folie stojí něco kolem 10 kč takže není rozdíl mezi DPT a vlastní produkcí pokud máš čas a cestu kolem DPt tak vol raději studio . U mne to nehrozí nejbližší mám 24km - 30min tam 30min zpět a na počkání ne vždy! Tak si to raději zmáknu sám , a nebo poslat udělat rouvnou desky. Toto je snůšká praktických pokusů za poslední 17let a moc se to nezměnilo - jen ti výrobci jsou trochu rychlejší než byly ( za ty prachy proč taky ne !)

No na závěr laser se mi neosvědčil - vyjma starých PCL a nových originálních toneru ! A to mám k dispozici 5 laserovek a kopírku v síti ve všech originální barvy ,ale inkoust na kvalitním papíru zatím vítězí na celé čáře !