Ext Disk cez USB
Moderátor: Moderátoři
Ext Disk cez USB
Zaujima ma, ci to vyriesi externe napajanie PCMCIA karty.
HDD pouziva napajanie iba z USB (externe nema)
Vdaka za rady
- czatlantis
- czatlantis
na tych nefunkcnych USB mi napjanie ide, ale neviem ako by som to prepojil s tym USB z karty.
Este ma zaujima ci tam ide hociaky DC adapter na 5V alebo treba mat urceni len k tej karte PCMCIA.
Vdaka
- czatlantis
- czatlantis
rezis píše:To mu vpřípadě PCMCIA nepomůže-. Prostě ten port nedodá tu energii. Jsi přímo na zběrnici ale nemáš přímý přístup ke zdrojiMaskot píše:Jdou koupit kabely s rozdvojenym USB prave pro napajeni ze dvou portu,jeden konektor je datovy a druhy jen pro napajeni z dalsiho portu.
Prave ze ano myslim,datovy do PCMCIA a napajeci do puvodniho portu,pise ze napajeni mu tam jde,provozuji to tak take a bez problemu.
Maskot píše:rezis píše:To mu vpřípadě PCMCIA nepomůže-. Prostě ten port nedodá tu energii. Jsi přímo na zběrnici ale nemáš přímý přístup ke zdrojiMaskot píše:Jdou koupit kabely s rozdvojenym USB prave pro napajeni ze dvou portu,jeden konektor je datovy a druhy jen pro napajeni z dalsiho portu.
Prave ze ano myslim,datovy do PCMCIA a napajeci do puvodniho portu,pise ze napajeni mu tam jde,provozuji to tak take a bez problemu.
Ano promin takto by to fungovalo. nedoslo mi ze by jeden strcil tam a jeden tam. Samozdrejme takto to pojede.
Este by ma zaujimalo ci by sa dalo zvlast spravit externe napajanie iba pre ten externy disk. Zeby som tam pripojil napajanie z adaptera na mobil, co ma 5V 450mA alebo z ineho podobneho adaptera?
Bud ho napojil na USB mini port disku spolu s USB kablom alebo cez druhy port FireWire.