DVB-T karta do PC
Moderátor: Moderátoři
DVB-T karta do PC
potřebuji poradit pokud-možno bezproblémovou PCI kartu pro PC (+ ext. A/V vstup). Dále by mne zajímalo zda je lepší HW nebo SW enkoder MPEG-2 na kartě co do spolehlivosti a kvality záznamu...děkuji za rady všem....ferda
-ovladace na CD nefungovali (ale s tym je treba u Leadteku nejak tak ratat, ze je treba stiahnut aktualne z NETu)
-aktualne ovladace pravdepodobne potrebuju pripojenie k netu (mam, povoloval som spojenie cez Comodo), pretoze registruju MPEG kodek Arcsoft).
-citlivost - SKVELA. No pred kupou sme so spoluziakom skusali, ci budem mat na mojej strane internatu nejaky signal. On ma Leadtek DTV2000H Plus. Signal sme "chytili" len na sirokopasmovu antenu so zosilovacom. Ale s tym som sa zmieril a kartu si zadovazil. Kupil som aj koaxial, F konektory, ..., len antenu som mal uz z domu - akurat som ju pozical spoluziakovi). Dosiel som na intrak a zistil, ze spoluziak je doma
-PVR2 pri starte zmrzne asi na 3 minuty, potom sa spusti. PVR1 ci inu alternaticu mozno vyskusam neskor.
-teletext zatial nefunguje - nenacita ziadnu stranku.
-EPG funguje
-HW MPEG dekoder funguje v pohode, kvalita zaznamu je podla mna vyhovujuca.
-dialkove ovladanie je podla mna pouzitelnejsie ako kamosove (on ma biele, ja cierne - to len ak by ste vedeli o ake ide - rozdiel nie je len fo farbe
cena - 54E