matko23 píše:Ako to mozes vedet? Ved ani nevie, ci mu funguje DO a prijimac DO.
Treba citat. DO funguje, prijimac mozno nie !!!
Moderátor: Moderátoři
kroenen2 píše:ehm.. DO je vraj novy. Tu je pribeh: Jedna babka od susedov mala ten TV, jej dcera ho potom zobrala do obchodaku, a kupila k nemu novy DO, hned ho tam aj vyskusali, secko ficalo. donesla ho domov, a TV ignoruje DOTak sa dcera nasrala a opytala sa ze ci nechcem TV na suciastky a dala mi to aj s tym ovladacom.[/b]
matko23 píše:kokun píše:
Tady: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=31994matko23 píše:Ono nejde len o to, dat dokopy DPS, ale vymenit suciastky (predovsetkym elyty), ktore su vadne (inak by to asi nehorelo, ze ?)
Podle sebe soudím tebe
- už podle toho, že v tom ŘKS je jediný ellyt a i ten, když bude vadný (vyschlý), tak to ani nepoznáš.
Tyto telky mají za sebou už nějaký ten pátek - vsadil bych se, že tak v 70 až 80-ti % ks je v nich ten kond "vadný" a majitelé o tom ani neví![]()
To jenom ty tu radíš, cos "okoukal" od jiných: vyměnit ellyty (nejlépe všecky)![]()
![]()
Tak:
1.) Mozes tomu hovorit "okoukal" ja hovorim "naucil".
2.) Ja som nepovedal elyty a len v RKS, ale vseobecne co je treba spravit. Hadam som zle poradil ?
3.) Ja som nepovedal, ze vsetky, ale len tie, ktore su kriticke a zle!!! (je jedno ci uz v horizontali, vertikali alebo v zdroji). Podla mna je lepsie vymenit vsetko potrebne naraz za kvalitne suciastky ked uz to mam otvorene, ako sa s tym TV rypat zas o niekolko dni/tyzdnov/mesiacov znovu. Viem, ze mnohi tento sposob neuznavaju, ale ja na nom trvam.