!***Rozdělení sekce Televizory ***!
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
!***Rozdělení sekce Televizory ***!
V rámci "smíru mezi tábory" - v laické části budou tolerovány - laici promiňte - blbé dotazy a profíci se budou snažit slušně laikům vysvětlit, o co jde, NEBO PROSTĚ NEBUDOU REAGOVAT, a v současné profi dostanou do zubů diletanti stejně, jako do teď a s plným vědomím toho, že vlezli, kam neměli, současně budou blokováni anonymní a "neregistrovaní" uživatelé.
Nelze bohužel extrapolovat na celé fórum - je to pouze řešení současné situace v TV sekci.
Souhlas či ne ?
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jinak SOUHLAS.
- kevin_mitnick
kolik z nas bylo takovych kteri se chteli neco naucit, koukali jsme na ruce starym machrum a kladli blbe dotazy ? Kolik z nas zavazelo nekde v dilne a byli fotrum na smich. Jo, ted uz jsme frajeri kterym jsou blbi mladi k smichu, ale nereknout nam tenkrat stary fortr proc zapojuje televizu na 220 pres zarovku, kolik z nas by na to doslo samo ??
Ja vim, je tady spousta zlatokopu, kteri si jdou pro levne rozumy. Ale chlapi, my tady taky nebudeme vecne a nekdy mam pocit, ze pokud si nevychovame tu dalsi generaci, tak za 20-30 let tady nebude nikdo umet ani vymenu zarovky...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale chtěl jsem jinou věc - ve stylu "kozel je nejlepší zahradník" - byl bych rád, kdyby jste se shodli na jednom či dvou moderátorech té klasické "profi tv" sekce. Jejich hlavní úkol by byl filtrovat a přesouvat to, co tam nepatří dřív, než to opět skončí osobními útoky.
I já mám občas strach se tam na něco zeptat a doufám, že tím rozdělením se to trošku uklidní...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]