Flexka Ferm FAG-230/2000 - lozisko ?

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jopo166

Flexka Ferm FAG-230/2000 - lozisko ?

#1 Příspěvek od jopo166 »

vie niekto aky presni tip loziska sdo tej flexi ide do prevodovky lozisko je tak znicene ze neprecitam
Přílohy
Image(57).jpg
(50.67 KiB) Staženo 168 x
JeeL

#2 Příspěvek od JeeL »

V prvé řadě změř průměr hřídele rotoru v místě ,kde bylo ložisko a potom vnější průměr uložení torza venkovního pouzdra ložiska,potom se dá hledat dál...
Co nejde silou,musí jít zákonitě silou ještě větší...
tatramacek

#3 Příspěvek od tatramacek »

Tu brusku seženeš na netu za krásných 1500 kč. Nevím,jestli ji má cenu dávat do kupy... Za tu cenu je to vcelku slušný stroj akorát jen na hobby použití. Tu skříň té převodovky si myslím že neseženeš. A pokud ano,tak za dost draho...
Anebo zavolej sem : http://www.promacz.cz/
Určitě Ti tu poraděj - přes Ferm jsou to odborníci. Přeji hodně zdaru při opravě... :wink:
workhard
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od workhard »

Já bych to neopravoval. Podobných brusek už jsem zrušil asi 5 8-) a i když se to nějak podařilo zprovoznit,tak jenom na chvilku.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Jo toto jméno dováží výše zmíněná a ještě jedno . Byli jedni z prvních , co přivezli žluté odpadky . Osobně jsem tam reklamoval a za všimné od opraváře z bedny plné reklamací sebral něco ND .
souba

#6 Příspěvek od souba »

JeeL píše:V prvé řadě změř průměr hřídele rotoru v místě ,kde bylo ložisko a potom vnější průměr uložení torza venkovního pouzdra ložiska,potom se dá hledat dál...

Upřesním Leela ohledně průměrů změř ještě šířku ložiska.
Mám tabulky a najdu Ti označení ložiska.

Trochu trpělivosti neuškodí .
Pokud nejde o život není kam spěchat.
jopo166

#7 Příspěvek od jopo166 »

dakujem chalani kontaktoval som servis vo zvolene kde mi prezradili ze lozisko je:ložisko 6001 cez google som nasiel tento odkaz mislim ze ide o toto lozisko: http://www.avelmak.sk/index.php?lm=474& ... icle=25275 maju tam aj dekel na prevodovku v tom servise vysiel by ma asi prilis draho okolo 600sk neviete ci bi sa mi nejakim zazrakom podarilo z mojho deklu vyvrtat tu skrutku co sa mi zlomila popripade aki vrtak bi nato bol vhodni??? zavitnicu mam tak by som sa pokusil narezat potom novy zavit skrutka ktora sa mi odtrhla je na obrazku
jopo166

#8 Příspěvek od jopo166 »

akim vrtakom bi som sa mal pokusit zlomenu skrutku stoho deklu vyvrtat???
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

V každém případě vrtej z druhé strany ! Na 4 3kou na 5 4kou . Nejpíš už při tom navrtání vyšroubuješ šroub ven . Chce to ve stojánku , aby Ti to pak vrták nevtáhlo nebo jsi ho tam nanehulil vlastní silou . Pokud to bude samořezka , chce to ostré vrtáky , pomalu a chladit -kápnout třeba petrák , naftu.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“