Nedostupny server Bastlirny
Moderátor: Moderátoři
Nedostupny server www.elektroworld.info
kliknem znovu...a nič, a nič,...
Otvorím bastlírnu s Win prehliadačom... a ide. Prepnem na Mozillu Firfox a ide. Po čase sa opäť zatne. Cez Explorer sa rozbehne aj na Mozille.??? Vie niekto poradiť čo mám blbé? Mozilla FF mi doteraz behala bez problémov.
Že... neexistujúce url, expirovaná doména, alebo zle píšem...
Medzi časom aj explorer8 sa mi zaťal ako Mozilla na tejto stránke. Pár dni dozadu mi tu visia W updates, lebo sa nedajú nainštalovať-failed a neviem čo s tým. Asi pustím antivirák a idem spať. Je to aj tak zázrak po toľkých Security záplatach, že ešte čosi na tých windousách chodí.
PavelFF píše:Mně to včera párkrát taky zazlobilo.
Nešlo to ve FF a hned jsem zkusil Operu a taky to nešlo. Za další kliknutí už to na FF chodilo a na Opeře taky. Takže bych to spíš odhadoval na problémy bastlírny, než prohlížečů.
K bastlirne se vzdy prihlasim bez problemu
Mohou také být jen krátkodobé horší odezvy, potom to vypadá, že to v jednom jede a v druhém ne, bez zjevné logiky. Pokud je problém, možná je dobré nejprve zkusit prostý ping na server. Pokud se to chová v různých browserech jinak, je dobré zkontrolovat, zda není v nefunkčním nastavená nějaká proxy a pod. Brzdou také mohou být zrovna spuštěná stahování, obzvlášť vícestreamová. Poslední dobou se mi nestalo, že by tento server neodpovídal.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Už se děje - viz http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... 2&start=30
Promin, nezaznamenal jsem to.