Hudební skříně Tesla - trojkombinace

Opravy, renovace, schemata historické techniky

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jirka4

#16 Příspěvek od Jirka4 »

Magnetofon byl v každé Viole a to v pravých dvířkách. Byl to kufříkový Sonet, později Sonet Duo.Po sejmutí dřevěné deskys otvorem pro magnetofon,šel jednoduše vyjmout. Jinak ta deska mi v jedné chybí, kdyby jste violu nezachránil, tak ta deska by se mi hodila........
matus15

#17 Příspěvek od matus15 »

Ďakujem, Violu pravdepodobne zachránim, už som sa dohodol s kamrátom, že odo mňa zoberie Akord-104, takže miesto mám, posledný problém sú rodičia...
matus15

#18 Příspěvek od matus15 »

Tak bohužiaľ, Viola sa von dostať nedala, tak som vybral aspoň Filharmoniu a gramofón (Sonet tam nebol, ani to drevo kde mal byť uchytený). Pravdepodobne z toho urobíme s kamarátom gramorádio(zobral som aj nejaké dosky z Violy)
milan222

#19 Příspěvek od milan222 »

Gadzo_z_Presova píše:Práve predvčerom som Violu videl v ZD, vyvážajú až na konci mesiaca, bohužiaľ sa mi do domu nemzestí, pokúsim sa presvedčiť otca, či by sme ju nezobrali ku babke... Alebo v najhoršom prípade pôjdem do toho ZD a vymontujem z nej príjmač aj gramochassis... A mám jednu otázku, na ktorej strane skrine by sa mal nachádzať magnetofón? Podarilo sa mi otvoriť iba ľavé dvierka, no tam nebol a počul som, že v niektorých sa nenachádzal vôbec...

rekni tratoj ze ji prodata a ze ma cenu min. 2000,-. pokud ji ozivis, tak ma cenu vetsi. pas ce vi ze facha. jinak o gramo bych mel zajem.
sonet je v pravo.
kuchej v nouzi...
bez elektronek se neobejdu!
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
milan222

#20 Příspěvek od milan222 »

Gadzo_z_Presova píše:Tak bohužiaľ, Viola sa von dostať nedala, tak som vybral aspoň Filharmoniu a gramofón (Sonet tam nebol, ani to drevo kde mal byť uchytený). Pravdepodobne z toho urobíme s kamarátom gramorádio(zobral som aj nejaké dosky z Violy)

skoda. to je cenne radio... vyrobilo se jich malo... za tenhle cin by to zberatele ruce usekli...
bez elektronek se neobejdu!
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
matus15

#21 Příspěvek od matus15 »

Pre istotu som ešte povedal strážnikovi aby tam tú skriňu nechal, možno to ewte dáme s kamošom do kopy...
Odpovědět

Zpět na „Opravy a restaurování starých elektropřístrojů“