Keby som to kúpil a mám návod, neprosím sa oň tu.
Túto stanicu mám v práci a od zamestnávateľa som príručku k nej nedostal. Preto smeruje moja otázka k vám na tomto fóre.
passion.
P1-P4 jsou funkční tlačítka, pod jejich stisk si může provozovatel "schovat" co chce. Numerická klávesnice je numerická klávesnice. Nejde o všeobecný návod ale o uživatelský manuál od toho kdo naprogramoval tuto stanici. Stejně ti tam nic navíc než chce nepovolil. V podtatě můžeš poslouchat, zesilovat a zeslabovat zvuk a po stisku mike vysílat na daném kmitočtu.
Ďakujem za informácie. Podobne som to tak predpokladal. Ako sa dá táto rádiostanica programovať? PC a interface - ak tak aký, alebo cez vlastnú klávesnicu?
Pri zapnutí sa vždy naladí prednastavený kanál, nie posledne nastavený. Kde sa to nastavuje? A ešte jedne vec, pri vysielaní sa odošle prednastavené DTMF, kde sa to vypína?
Ďakujem, passion.
EDIT:
Nejaké informácie aj ohľadom programovania:
ask.com
Motorky se se nastavují pomocí speciálního (a poměrně drahého) SW. Mj se nastavuje i to co se má spustit při zapnutí a adentifikační DTMF. Uživatelsky nelze měnit!!
Rypat do radiostanice zrovna na 840 nepovazuju za zrovna dobrej napad. Pak by nemusel dojit trebas takovej totalstop. A na povidani s kolegama je to pasmo dost maly. Z toho by ZSR nemely radost.