Cau, mam problem...

stavim zesilovac, zatim jen jeden modul po 100 W napajeni je symetricke takze jsem koupil toroidni trafo udelal symetricky zdroj a na konci kazde vetve mam oproti zemi + a - asi 36 V, mezitim uz jsem mel castecne dostaveny jeden kanal zesilovace, takze jsem dopajel par odporu atd, a rozhodl se to vyzkouset, jenze....

nasel jsem si schema na internetu jenze spousta lidi kopiruji a tim se postupne z textu ztraci dulezite veci

...bylo tam napsano ze je potreba vsechny tranzistory umistit na spolecny chladic! sam sem tomu neveril protoze by se tim zkratly vetve zdroje, ale co no, este sem se ptal v elektronice a tam to moc nerozebirali, prej at to postavim a uvidim...

no odpalil sem usmernovaci mustek tak jsem to predelal a usmernoval obyc. diodama, pak sem uplnou nahodou nasel nejspis puvodni stranku s timhle zesilovacem a uz tam bylo ze musi byt na spol. chladici a samozrejme odizolovane... na tohle bych se chtel taky zeptat, proc teda musi mit spolecny chladic ? no odizoloval jsem je a znova skusil zapojit

a odpalil sem zase odpory R5 R18 R19 nevim co dal... bojim se ze kdyz je zase vymenim odpalim zase neco dalsiho... potrebuju poradit co jak mam udelat abych to uz konecne rozbehl. A jeste co vsechno jsem este touhle blbosti co sem zkusil mohl odpalit....
Dik vsem za rady
tady je celej zesik:
http://sob.xf.cz/zes100w.php