Interaktívne videá
Moderátor: Moderátoři
Interaktívne videá
obávám se, že v tomhle případě to nebude tak jednoduché. Pokud by se jednalo a jedno video, tak se dá použít některý z flashdownload managerů, kterých je na netu spousta. Tady se pravděpodobně jedná o více samostatných souborů, které jsou navzájem propojeny odkazy, čili stáhnout najednou to není možné a stejně by ti to asi nefungovalo.
Nejjednodušší bude vzít děcka do učebny informatiky kde je počítač on-line a spouštět prezentaci přímo z webu.
Toto je můj názor, pokud se mýlím tak mě opravte ať zbytečně nemlžím
Vlezl jsem do www.stahuj.cz , do okínka jsem napsal --- screen capture --- a vyhodilo mi to dvě stránky. Máš nějakého favorita?
Re: Interaktívne videá
Duvsan píše:Zdravím vás. Dúfam, že .... ... ....Nemám chuť skúšať všetky download manažéry doradu. Poradíte niečo? Ďakujem.
BB FlashBack, skus tento program velmi jedn. intuitívny ak ti bude robit problem nieco zohnat na plnu verziu ta sa ozvi.
Palo, ten, čo si mi odporučil, pozri diskusiu. Nechcem zničiť systém.
Duvsan píše:Palo, ten, čo si mi odporučil, pozri diskusiu. Nechcem zničiť systém.
Ako myslis , sam si si poradil. BB FlashBack pouzivam cca rok. Od vtedy co som ho uz viac krat instaloval, ani raz nebol s nim problem /na XP/, mozno mas na mysli nejake predch. verzie. V kazdom pripade mne dobre sluzi a ma vela uzitocnych funkcii, vratane zaznamu z webkamery a velkeho vyberu video formatov.
V našom prípade ide o Windows 7, testovaciu verziu (tu predpokladám Wistu)