Více slunce!

Vše co se týká silnoproudu.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Crifodo

Více slunce!

#1 Příspěvek od Crifodo »

http://www.novinky.cz/ekonomika/182562- ... oruny.html

Kontrolní otázka: která nejmenovaná východní země na tom zároveň vydělá?

Při pohledu na nejmíň 50% nízké oblačnosti ročně to fakt nemá chybu. Sláva ekoteroristům a energetické politice.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Moji kapsu podobná opičárna tuneluje víc, než je mě milý. Nejvíc tahle komedie bolí v zimě, kdy já mám největší spotřebu, ale určitě ne ze solárů, které v tuhle dobu téměř nefungují. Marně ale přemýšlím, komu za tohle dát přes hubu.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Crifodo

#3 Příspěvek od Crifodo »

Přes hubu? je to politika státu, stát je tu (v daném prostředí) jako výsledek společné vůle občanů dané volbami... takže asi kterémukoliv voliči?
Zakrátko ale budeme ještě víc v ...(bruseli), protože po legalizování onoho Lisabonského opruzu se rozhodování nejen v energetice ještě víc vzdálí od nějaké kolektivní vůle jednotlivých svobodných lidí a takové věci jako energetika budou ještě víc podléhat rozhodování anonymního technokratického, lobbování náchylného aparátu.
Z hlediska nakládání se soukormým majetkem občanů je energetická politika ve prospěch dotovaných energií obyčejná loupež, z hlediska technického a z hlediska životního prostředí je to jen propagandistické heslo, nejen pro tu potřebu zálohováni výkonu a investice do přenosové soustavy. Zkrátka obvyklá práce ekofašos, v tomhle případě říznutá tunelem pro solární firmy.
PLV

#4 Příspěvek od PLV »

Už mě stát s dotacemi na nesmysly sere čím dál víc. V Olomouckém okrese je nazaměstnanost jak prase, nejde sehnat rozumnou práci a nějaká firma si usmyslela na průmyslové zoně v Litovli postavit sluneční elektrárnu. A ty děvky zastupitelé jim to schválili. Zabere to hromadu místa a nezaměstná to nikoho. Hlavně, že si firma bude brát dotace. :x
Netřep se mnou!
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pajosek2 »

A to kluci nevíte,že u mně je FVE na spadnutí.Budu to mít pro vlastní potřebu cca 3kWp,dotace formou zeleného bonusu.Letos to,ale asi nestihnu.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
mtajovsky

#6 Příspěvek od mtajovsky »

Pánové, vy to ale vůbec nechápete.

A já taky ne. :D
Odpovědět

Zpět na „Silnoproudá technika“