Universum FT8189
Moderátor: Moderátoři
stres3d píše:tak je vadnej ten bu tak koupim novej a kondiky kolem neho promerim. jeste sem si vsimnul ze u diod (rychly na sekundaru rdroje) zespoda na plosnym spoji to je vyhraty do hneda. zatim sem meril jen jednu a ta byla ok zejtra to zkouknu.. ta oprava moc nespecha stejne nemam soucastky
Tie diody nemusis merat pokial mas napatia ok.Ono je to na 3,14cu nadimenzovane
Skor by som hladal kondik,alebo studak!
a svete div se TV bezi uz pres hodku noproblemo
na desce sme nasel par studentu tak sem to proletoval a pohoda
ted to snad neni ani problem spis kosmetika - cim to muze byt ze je obraz roztazeny pres okraj obrazovky? je to jen o trosku
Edit:
hmm tak to zase nebezi udelalo to bzzzt a zasla obrazovka mnesel zvuk ale svitila zelena dioda tak sem vypnul zapnul a jde opet jenom zvuk a je slyset nejaky bzuceni tak zase hura na stromy
stres3d píše:tak uz pohoda vymenil sem nejaky diody a kondiky ktery byli u chadice a vypadali zasle, tranzistor. jo a jeste podle schematu tam byli i jiny hodnoty tak sem tam dal ty podle schematu uz to bylo nejaky bastleny asi
......
stres3d píše:ono to bylo uz predtim to roztazeni spis se mi zda ze ted je to lepsi.. zejtra na to jeste kouknu a ty hodnoty tak to bylo akorat tak 10nF misto 12nf.. schema mam dobry
I když máš schema dobrý - takže jsi přesvědčený, že tam musí být všechno tak, jak je na něm natištěno
Jen tam pěkně "povracej" všechno tak, jak tam bylo - jinak to dlouho nepojede !! - toto je sice jistě "nad tvé chápání"
Ale věř, tuto radu dostáváš z několika "klávesnic" - takže dej na nás.
tuty sem menil ten 6n2 sem vubec nesehnal nvm jestli by to posral 10n
Tvůj obrázek jsem si dovolil oříznout a dát do přílohy. Zbytečně natahoval stránku. Killroy
- Přílohy
-
11AK.jpg- (87.94 KiB) Staženo 217 x