Povolit nebo zakázat příspěvky nepřihlášeným - anketa
Moderátor: Moderátoři
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
-
protentokrát anonym
Povolit nebo zakázat příspěvky nepřihlášeným - anketa
Killroy píše: Kusovka je kusovka .....zatím ale vůbec nic jiného dalšího nepřinesli. Zrovna teď jeden zase přispěl...
Já jsem hlasoval. Můj názor na anonymy je tu dostatečně známý, já ho neskrývám a své názory jen tak neměním.
Killroy
Nechci ukazovat prstem: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=32326
Vše o uživateli ladikuk
Zúčastněný Založen: Mar 25, 2009
[0.01% ze všech příspěvků / 0.11 příspěvků za den]
Hledat všechny příspěvky od uživatele ladikuk
Jakým je vlastně přínosem pro EB takovýto uživatel - co si to tu plete s AUKREM
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Killroy píše:Kusovka je kusovka a nelze tomu nic vytknout. Od toho přece máme sekci kde se nabízí nebo shání. Jenže pokud si dobře všímáš, tak je tady několik uživatelů, co si to tady pletou s Aukrem a co sem mimo opakovaných nabídek za účelem prodeje zatím ale vůbec nic jiného dalšího nepřinesli. Zrovna teď jeden zase přispěl...
Jo, tohle si musíme pohlídat. Hned, jak tady zas bude chvilku klid. Zatím je to občas jak válečný pole.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
protentokrát anonym
Re: Povolit nebo zakázat příspěvky nepřihlášeným - anketa
Vše o uživateli milanblack
Nováček Založen: Oct 16, 2009
[0.00% ze všech příspěvků / 0.23 příspěvků za den]
Hledat všechny příspěvky od uživatele milanblack
nějak se nám to tu začíná rozmáhat - a to je tu teprve chvilku
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Jedině kdyby měl pevnou IP, tak ban. Pokud IP má dynamicky přidělovanou, po novém připojení má stejně jinou. A blokovat celý rozsah IP od operátora? Tím se postihnou i jiní uživatelé.
Povinná registrace má smysl třeba u Aukra, kde se identita uživatele ověřuje kvůli podvodům. Jinak je to zbytečné. Už i eshopy pomalu upouštějí od povinné registace zákazníků. Jedna citace:
tvfreak.cz - Jak na kampaň.. píše:Pokud budete klienta neustále přesměrovávat na nové a nové stránky, vnucovat mu registraci (kterou spousta lidí zkrátka vyplňovat nechce a navíc jde o úplný přežitek), potažmo ho zahlcovat množstvím zbytečných informací., daleko se nedostanete.
Naopak navrhuji dělat novou povinnou registraci před každým odesláním odpovědi pro uživatele s nadměrným počtem OT příspěvků. Co vy na to, uděláme hlasování?