Thomson Altima 3000 Hifi (oprava)

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bassspencer

Thomson Altima 3000 Hifi (oprava)

#1 Příspěvek od bassspencer »

ahoj chcel by som sa spýtať či by niekto nevedel pomôcť s hľadaním schémi alebo manuálu k oprave hifi-veže Thomson Altima 3000 (alebo podobné) ďakujem veľmi pekne za hocijakú info našiel som len platené a to niekde z ameriky
Killroy
Moderátor

#2 Příspěvek od Killroy »

Podobné je tady, viz http://monitor.net.ru/forum/thomson-alt ... 24633.html (registrace nutná)

Killroy
bassspencer

#3 Příspěvek od bassspencer »

diki moc nechápem ako si sa mohol dostať na takú stránku ale skúsim sa tam zaregistrovať :) na tých ruských je všetko :)
Killroy
Moderátor

#4 Příspěvek od Killroy »

bassspencer píše:..nechápem ako si sa mohol dostať na takú stránku..

Už Lenin říkal: učit se, učit se, učit se.. :D Vykašli se na to a dej sem mail, já tě to pošlu.. (2,5MB)

Killroy
bassspencer

#5 Příspěvek od bassspencer »

tak fajn :) diki moc tu je bassspencer@azet.sk mimochodom zaregistrovaný som akurát že mi píše preťažený server keĎ chcem dokončiť registraciu z môjho mailu ...
Killroy
Moderátor

#6 Příspěvek od Killroy »

Odesláno.
bassspencer

#7 Příspěvek od bassspencer »

diki diki diki moc ste fajn že ste mi pomohli ale problém som zatiaľ nenašiel ani kvalifikovaný elektrikár to nezvládol viete ta hifi-veža ide ale nie tak ako má pôvodne keĎ ste ju zapli pekne začalo hrať rádio dalo sa púšťať pásky aj cd ale teraz keď zapnem nie je žiadný signál od antény nejde ani len pretočiť pásku nie to ju prehrať cd menič nefunguje ani aux prepojenie . nechcem od vás aby ste mi poradili ak to sami nechcete len sa hneĎ nerozčúľte že som to nepremeral poriadne som len elektrotechnik a vyšiel som zo školy pred rokom . ďakujem ak má niekto čas a skúsi mi našepkať kde by mohla byť zrada .

P.S keĎ ju zapnem do zásuvky začne smrdieť spáleninou nemôže to byť nejaký kondík ? poistky sú O.K
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“