Přeslička-jak na tu mrchu
Moderátor: Moderátoři
Přeslička-jak na tu mrchu
Nemám zájem o korekci pravopisu.
A kutilmile - nelituju tě
Pokud já vím,tak travex je chlorečnan sodný.Chlorečnan draselný to být nemohl,protože ten při styku s kyselinou sírovou okamžitě hoří.Travex jsem s ní míchal a nic se nedělo.To,ale nic nemění na faktu,že okysličovadlo to bylo výborné,ani se to nemuselo drtit na jemnější prach.EKKAR píše:Bodejť - travex byl chlorečnan draselný, to používá i Morton Thiokol do raket, tak aby se to nezvrhlo a do vesmíru si nelítal kde kdo, tak to ekofašos zatrhli prodávat i vůbec vyrábět...
Nemám zájem o korekci pravopisu.
EKKAR píše:..hliníkový prášek (nabraly se piliny u pásové pily, kterou se řezaly Al profily)
Funguje, ale není to úplně to pravé. Hliníkový prášek se dal běžně koupit v drogerce a byl velice jemný. Byla to taková papírová dóza s plechovým víčkem a používalo se to asi jako přídavek do barev, už nevím. Cena 21Kčs. Ale spolu s určitým dílem KMnO4 a suříku to dělalo neuveřitelný věci. Když se na to člověk dívá zpětně, tak se až diví, že má vlastně čím a má ještě všechny prsty dokola..
Takže Pájo, důlní vrták a shánět suřík. AL s hypermanganem se běžně koupí a vyhlásil bych přesličce ofenzívu těžkým kalibrem..
Killroy
Když jsem se nastěhoval před 15 lety do svého nynějšího bydliště a poprvé jsem potkal dnes už s námi nebydlící sousedku, jako správnej slušňák jsem ji pozdravil a představil se jí - "...jsem tu nový, bydlíme v x.patře po těch a oněch...".
Ona doslova zastříhala ušima a říká "A nebydlel vy jste na ..... (jiné sídliště)???" Říkám že jo, ale že už tam několik let nebydlím (študia, vojna...) - a ona vybafla: "...a říkalo se vám BUM-BUM-ČÁRLI, že jo!??" A to jsem si myslel, že mé puberťácké pyrotechnické aktivity dávno "vodnéés čáás" (á la Waldemar...)
Svět je malej...