Organizovaný "bordel" a manželčin úklid
Moderátor: Moderátoři
Organizovaný "bordel" a manželčin úklid
Tak tohle se stalo 2x, 100uF nabitý na 315V a odnesl jsem si to sám, podruhé něco podobného a odnesl si to mladší brácha, který byl zvědavý co to je za divnou elektronku. Na dlani mu zůstaly dva černé puntíčky jak od kousnutí zmijekokun píše:Za 40 let jsi ji to ještě neodnaučil?
Zapoměň "náhodou" někde na stole nějaký nabitý ellyt - uvidíš, jak se bude tvému kutlochu zdaleka vyhýbat![]()
pak si budou vážit toho, že ti smí skákat pro pivo a nemusí přitom mít xicht zamotenej v ručníku
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ovšem s konvičkou pro točený pivo mě zajede, to jí nevadí.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
najlepšie je ak my ako ludia venujúci sa elektronike a domáci kutilovia máme ten organizovaný bordel a vieme (relatívne) kde čo máme, co v ktorom šuflíku je. pride člen rodiny a len neveriackykruti hlavou ako v tom môžeme sedieť niekedy aj hodiny. a to nehovorím o vetešníctve ked má človek k dispozícii miestnosť (pokojík) a tu či tam nejake radio, magiš, merací pristroj, pod stolom skop, v kute 4ks videí na ND a DVD preháňače, atd... vtedy rodina "šílí"
- radekrd
- Kontaktovat uživatele:
Ale teďko vážně. Zajímalo by mě co je to za vztah, kde je možné 40 let marně žádat...
Nejseš třeba z Brna? Žeby sme zaskočili na žejdlík? Asi bych potřeboval školení ze svaté trpělivosti.
Já jsem jednou jedinkrát ženu svoji rodnou, děvenku starostlivou, požádal v klidu a mírně jako beránek: "Nelez mi tam prosím."
Dceru jsem ani žádat nemusel, tak nějak jí ta žádost sublimovala do povědomí; asi osmoticky.