Dalsi cinsky smejd - koax
Moderátor: Moderátoři
Dalsi cinsky smejd - koax
Soused mi ho koupil jako nahradu pred par mesici za muj koax, kterym jsem mu ozivil satelit.
Ftalatove smradlave plasty jsou tak tenke a ohebne, ze se z nej da udelat treba nejake zviratko. Oba konektory na konci jsou stejne!!
Takze kabel je bez operace a implantatu konektoru s dutinkou nepouzitelny. Misto opleteni jen par dratku. Tresnickou na dortu je hlinikova folie coby stineni. Je na ni potisk pravdepodobne z obalu od nejakeho kafe s textem v cinstine ci co a anglictine.
Tento vytvor, vyrobek je prilis silne slovo, poputuje rovnou do popelnice.
At zije ekologie. Skoda toho medeneho dratu.
V posledni dobe jsem se setkal i s velmi nekvalitnimi SCART kabely.
Jejich piny jsou tak krive, ze ani nejdou zasunout do pristroje. Nebo jde kvuli nekvalitnim kontaktum jen zvuk.
Asi pro mnohe nic noveho, ale cloveka to vytoci.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Kde to soused kupoval? Protože toto snad není možný
Zkoušels funkčnost?
ale funkcnost jsem nezkousel, byl jsem tak nas....nej, kdyz jsem to zrovna potreboval,
ze jsem ten konec rovnou uskripl, vyfotil a mrsknul s tim do kouta.
Nedavno jsem taky zrudnul, kdyz jsem si koupil na nejakou signalizaci do prace nekolik obycejnych 5-ti kolik DIN zasuvek. Takovejch zavad na drive zcela bezne veci clovek jen tak nevidi.
V prvni rade spatny kontakt, takze jsem hledal zavadu na zarizeni a az pak v konektoru. Uz pri pajeni pinu se deformoval plast okolo vyvodu, plastove pouzdro pri rozpojovani konektoru neudrzi vnitrek a ten pak cely vycestuje ven, plech okolo pinu je tak tenky, ze se deformuje a nakonec odpadne na tom plechu kvuli spatnemu nytku plisek pro zemeni.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele: