Indesit-neodstřeďuje

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Libuna

Indesit-neodstřeďuje

#1 Příspěvek od Libuna »

Čao všichni,
mám AP Indesit AWV 815/1-800.Nechce mrška odstřeďovat.Měl jsem podezření na kondík ,ale tady žádný není.Má to řídící jedotku.
Nemáte někdo tušáka?
Dík Libuna
jave

#2 Příspěvek od jave »

Kamos mel podobny problem a nakonec byl zaneseny filtr. Treba radim blbost, ale nekdy v tom nejjednodussim muze byt problem
1

#3 Příspěvek od 1 »

Je to tak . Z 99% neodstřeďuje , protože nevytekla voda a hladinový spínač napřepnul . Zkus mrknout na to sítko a hlavně na hadici co spojuje nádobu a čerpadlo . Bývá tam nejčastěji nějaký kus prádla nebo třeba nějaké mince . Pokud vypustíš všechnu vodu a i přes to to odstřeďovat nezačne ozvi se .
Libuna

#4 Příspěvek od Libuna »

Čao všichni,
ve filtru nic není,hadičku od hl.spínače jsem odpojil z bubnu a fouknutím zkoučel jak cvaká.Vyndal jsem ŘJ a zjistil ,že je na ní relé ,které má přechoďák cca 60 ohmu.Třeba je to ono.Zítra to zkusím složit spátky.

Libuna
jave

#5 Příspěvek od jave »

A bylo nebo nebylo. Rad se poucim
62.240.162.98

#6 Příspěvek od 62.240.162.98 »

1 píše:Je to tak . Z 99% neodstřeďuje , protože nevytekla voda a hladinový spínač napřepnul . Zkus mrknout na to sítko a hlavně na hadici co spojuje nádobu a čerpadlo . Bývá tam nejčastěji nějaký kus prádla nebo třeba nějaké mince . Pokud vypustíš všechnu vodu a i přes to to odstřeďovat nezačne ozvi se .

Dobrý den. Mám stejný problém. Voda z pračky vytéká , ale při programu ždímání jen mírně hučí a vypadá , že se netočí buben.Mimo to na prádle zůstal prášek.
Díky za přípqdnou radu.
Libichová
MetalGod

#7 Příspěvek od MetalGod »

Tak tohle vypadá na zaseklou vrtuli čerpadla- asi je tam bordel.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“