Který výstup wifi použít

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rezis

Který výstup wifi použít

#1 Příspěvek od rezis »

Zdravím všechny
známý mi přinesl notebook zda bych mu tam nepřidal do mPCI slotu wifi. To by nebyl problém. Přidal jsem naistaloval, ale v notebooku je naistalována pouze jenda anténa. Na který výstup wifi karty ji připojit? AUX nebo MAIN ?
Díky za jakékoli nakopnutí. Pokud je přehodím nejde na první pohled poznat rozdíl. Je to tedy jedno? :nevim:
Internet - metla lidstva
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Neviem, ako to je zapojene, ale pripojil by som MAIN.
rezis

#3 Příspěvek od rezis »

rnbw píše:Neviem, ako to je zapojene, ale pripojil by som MAIN.
Tak to mám teď. Kdesi jsem četl že nějak vyhledává pomocí dvou antén kde je lepší signál a z té jede. Jak je tomu ve skutečnosti jsem nikde nenašel
Internet - metla lidstva
czatlantis

#4 Příspěvek od czatlantis »

Tak poukd máš jen jednu anténu, tak samozřejmě na main. Ono to až tak moc zase nevadí
Standa99

#5 Příspěvek od Standa99 »

Mela by tam byt automaticka diversita. Pod windows to nastavit vetsinou nejde, ale pod linuxem to nastavovat jde. Na jednom konektoru muze byt antena pro prijem a na druhem pro vysilani. Takto se vetsinou resi velke vzdalenosti s dodrzenim VO.
czatlantis

#6 Příspěvek od czatlantis »

no jo, jasný ale takovýhle srandy neděláš na notebooku. To má smysl u spojů (takže routerboard atd.)
Standa99

#7 Příspěvek od Standa99 »

Vsak pisu, ze to je jedno, na kterem konektoru ta antena je. Kazdopadne je lepsi to softwarove zapnout natvrdo na jeden konektor, aby se to zbytecne nezkouselo pripojovat na druhy. To, ale windows neumi (aspon jsem to zatim v ovladacich nevidel).
rezis

#8 Příspěvek od rezis »

Díky za rady a názory. Opravdu jsem nzpozoroval rozdíl když jsem anténu přehodil. Nechal jsme to na MAIN .
Internet - metla lidstva
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“