Vista instalace
Moderátor: Moderátoři
Vista instalace
Dávám tam orig. visty. nabutuje to s dvd a spustí se instalace. V instalatoru vist dám položku nainstalovat a pak se na mě otevře okno že není ovladač na DVD. Taky se divím a nikdy jsem se s tím nesetkal. Na druhém počitači to nedělá a běži instalace dál.forbidden píše:V jakym kroku to chce ten ovladac? Ja jeste nikdy ovladac na optickou mechaniku nepotreboval, naposledy v dobach MS-DOSu. Jinak vsechny ovladace jsou tady.
kozoka píše:Dávám tam orig. visty. nabutuje to s dvd a spustí se instalace. V instalatoru vist dám položku nainstalovat a pak se na mě otevře okno že není ovladač na DVD. Taky se divím a nikdy jsem se s tím nesetkal. Na druhém počitači to nedělá a běži instalace dál.
Tak na druhém stejném počítači by to dělalo taky. Jak jsem z toho pochopil, tak vše jde, jen to nemůže najít na tom DVD ovládač pro harddisk. Nemáš tam náhodou SATA harddisk ? Zkus se mrknout na nastavení v BIOSu, jaký má režim.
jak se řekne ACER, smrdí to problémem. Tahle firma si myslí, že sežrala s prominutím Šalamounovo hov.no a cpe do počítačů zkompletovaných pod svou hlavičkou naprosto nesmyslné produkty, aplikace a bugy a na zákazníka absolutně nehledí - zjistil jsem to já, zjistil to milión dalších uživatelů a zjistí to i další, kteří se nechají zlákat cenovou podbízivostí. Řešení je jednoduché - ACER NEBRAT!
A kutilmile - nelituju tě