Oprava nabijeni Li-ion aku v notebooku
Moderátor: Moderátoři
Oprava nabijeni Li-ion aku v notebooku
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Diky za reakci. Ale asi si mne spatne pochopil. Ja nechci opravovat vlastni baterii. Rozbila se elektronika ridici nabijeni v notebooku. Ten funguje pouze do vybiti baterky a je potreba ji nejak znova nabit. Takto je notebook uvazany na sit 230V. A jde mi pouze o to, jak jsou uvnitr vyvedeny vlastni clanky a jejich ochrana na vystupni konektor (8 pinu), abych je mohl propojit na externi nabijec specialne vytvoreny pro tento akumulator. Nechce se mi ten akumulator kuchat, abych to zjistil. Omerenim sice ziskam nejakou informaci, ale zrejmne je tam jeste nejaka elektronika, ktera teprve propoji clanky po vlozeni do notebooku.Raptor181 píše:V tomto maju jasno firmy ktore repasuju baterky...skus sa spytat tam ale velmi pochybujem...Rozpraval som sa z jednym a povedal mi ze ked sa odpali elektronika v baterke tak je to uplne kaput....vraj sa to vobec neoplati opravovat...
omyl!
V každém případě by neškodilo sehnat někoho se stejným notebookem a (pokud nebude mít strach, že o něj přijde) vyzkoušet, zda ta porucha není v tom akumulátoru. Nebo servis, který to dělá. Tohle nejsou věci k řešení na koleně.
Re: omyl!
Baterií to není, protože i druhá nová nejde v tomto notebooku nabít. Notebook byl v obdborném servise, ze kterého se vrátil neopraveny, protože servis chtěl problém řešit výměnou celé základní desky v ceně již uvedených 18000,- Kč. Na místě obvodů řídících napájení na základovce byly letovány dva SMD MOSFET spínače, z toho jeden byl opět vadný. Baterie má indikaci nabití přímo v notebooku na LCD dipleji, jehož elektronka přebírá zřejně údaje z baterky po směrnici, kterou obsahuje ten 8 pinový konektor. Mě by šlo o zapojeni toho konektoru a elektroniky uvnitř baterky. Ani na stránkách HP ani na stránkách výrobce Li-Ion článků SANYO jsem nic neobjevil. Chtělo by to asi nějaký kontakt na firmu, která se zabívá recyklací takových akumulátorů do noťasů.Hill píše:každá Li-Ion baterie má vestavěnou automatiku řídící nabíjení. To sice vypadá jako plýtvání, ale vzhledem k ceně samotných článků je potřeba jim zabránit v předčasném odchodu. Je možné, že to odnesl také. Mimochodem třeba v Hiscreenech je přímo na akumulátoru LEDkový sloupec, ukazující stav nabití. To je na tom to drahé, o čem byla řeč.
V každém případě by neškodilo sehnat někoho se stejným notebookem a (pokud nebude mít strach, že o něj přijde) vyzkoušet, zda ta porucha není v tom akumulátoru. Nebo servis, který to dělá. Tohle nejsou věci k řešení na koleně.
PZN. Li-Ion články už ale nejsou velmi drahé, vždyť je nabízejí i prodejci elektrosoučástek, nedávno jsem si vyráběl napájecí blok k digifoťáku, kde jsem použil články Li-Ion z GM o kapacitě 1600 mAh za cenu pod dvě kila za kus. No a nabíjecí elektronika už není zdaleka takový cenový problém.
Napis typ at ti muzu povedet vic
Myslim si ze ked mas v p****i zakladnu dosku na NB, baterku a mozno aj nabijacku, bolo by vhodne zvazit cenu opravy a pustit to do sveta. Podla mna sa to neoplati a zbytocne mrhanie financiami.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy