Povolit nebo zakázat příspěvky nepřihlášeným - anketa

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Ponechat anonymní přispívaní v diskusi ANO - Ne

Anketa končí za 02 lis 2009, 14:22

Rozhodně ANO (ponechat anonymy)
3
6%
Spíše ano
7
14%
Spíše ne
7
14%
Rozhodně NE (zakázat anonymy)
24
49%
Je mi to fuk, dejte mi pokoj s takovým pseudoproblémem, chodím sem kvůli jiným věcem
5
10%
Mám na věc jiný vyhraněný názor, který anketní otázky nevystihujou
3
6%

Celkem hlasů: 49

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od ZdenekHQ »

Crifodo, nikdo Tě nenutí, abys tady reagoval na nějaký anonymní příspěvky. Tady je to vymezeno pro debatu (i anonymní)uživatel-moderátor/admin a tak k tomu taky přistupuj.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Crifodo

#47 Příspěvek od Crifodo »

Zdenku, to je trochu demagogie, jinak řečeno, nechal jsi koutek, kde na někoho může anonymně z křoví pokřikovat kdokoliv (ten termín o pořvávání z křoví je od tebe a je výstižný :wink: )
Jak vidíš, ten anonym tenhle koutek nevyužívá ke komunikaci s adminem, ale k opruzu vůči mně. Můžu si to nechat líbit, ale taky nemusím...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od ZdenekHQ »

Stačí.

Pokud bude veřejně pokřikovat jinde a bude osobní, dostane podle pravidel BAN na IP. Tady pouze napsal svůj názor.

Zrušit anonymy tady nemůžu, může se stát, že někomu nepůjde registrace atd.

LOCK.

Dovětek (převzato z http://www.jaros.in/item/cesta-do-hlubi ... ch-diskuzi ) :

Psát komentáře do internetových diskuzí a fór není stejné jako diskutovat s kamarádem nad šálkem dobré kávy. Je to mnohem dravější sport, který vyžaduje ostré lokty a kachní žaludek. Člověk si říká, že si musí zachovat odstup, ale to není vůbec jednoduché, jakmile je jednou vystaven útoku na své základní morální hodnoty. Většinou se nakonec stejně nechá vyprovokovat a často klesne na úroveň anonymního komentujícího, pro něhož je agresivní chování ve virtuálním světě zřejmě dobrým způsobem relaxace a uvolnění napětí (či řešení vlastních komplexů?).
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Zamčeno

Zpět na „Provoz fóra“