Školník a hruška

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Davidus
Zablokován
Zablokován

Školník a hruška

#1 Příspěvek od Davidus »

Tak jsem trošku zavzpomínal na základku...
Na základce sme mívali takového školníka, typický pijan. Modrý plášť, červený nos a uši indikující správnou uroveň alkoholu.
Prázdniny zkončily tak jsem šel zase do školy, vlezu dovnitř a najednou vidím, že za mnou jde školník, zastavím se, a on na mě prý.. co že to mam za chlast.. a já si vzpoměl, že jsem zapoměl v zadní kapsičce hrušku přes prázdniny... :D

doufám že to tu nikomu nebude vadit a někdo se i rád zasměje, ikdyž to není k tematu.. D.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

To myslis hruskovicu, nebo z te hrusky po te dobe uz byl alkohol?
Davidus
Zablokován
Zablokován

#3 Příspěvek od Davidus »

forbidden píše:To myslis hruskovicu, nebo z te hrusky po te dobe uz byl alkohol?
normální hrušku i se šťopkou, každopádně alkoholu z toho bylo cítit dost :lol:
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pajosek2 »

Prostě vycvičený frňák. Někde jsem četl,že některé můry cítí svou kořist na 10km,tak proč by alkoholik nemohl cítit kvas na pár metrů? :lol:
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Zbynek_

#5 Příspěvek od Zbynek_ »

Když už je tu tohle téma, nemá někdo zkušenosti s domácí výrobou pálenky? Hledal jsem na netu, ale nic moc :roll:
kevin_mitnick

#6 Příspěvek od kevin_mitnick »

Zbynek_ píše:Když už je tu tohle téma, nemá někdo zkušenosti s domácí výrobou pálenky? Hledal jsem na netu, ale nic moc :roll:

Informace pro zamestnance financniho uradu. Tento web obsahuje pouze teoreticke uvahy, navody a postupy. Nikdo z nas se nevenuje nezakonne cinnosti a tudiz vas zamestnavatel muze spokojne tento web vynechat.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od workhard »

Zbynek_ mimo jiné píše:...Hledal jsem na netu, ale nic moc :roll:
Hledej líp. Návod na výrobu bomby je záležitost na pár minut,tak pálenka snad nebude takový problém? :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od PvvS »

U nekterych se oba navody uspesne zkombinuji a domaci palici odletaji na lihem pohanenych jednokotlovych raketach vstric horsim zitrkum a lepsim vcerejskum.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“