Koupě tiskárny
Moderátor: Moderátoři
Koupě tiskárny
Chci domu koupit novou multifunkční tiskárnu (kopírka,skener,tiskárna)
mohli by ste mi poradit jakou vybrat co se týče fuknkčosti a náplní barvy atd?
Nevím jestli je to všechno stejný, nebo je v tom nějakej rozdíl,potřebuju hlavně ,aby to něco vydrželo,jelikož nemínim každou chvíli kupovat nové náplně a aby se po záruce hnedle nerozbilo.
Sem tam nějakej dopis a obrázek,žádný vytrvalý tisk.
Jenom když je doma potřeba tak zrovna není při ruce a už mě to štve.
Předem díky za rady a nápady
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
PS: A stejně je nejlepší vzít si stejnou tiskárnu jakou máš v prácito je pak toner úplně zadarmo (bohužel ale, u mě by to byla laserová kopírka za půl mega, tak mám smůlu)
Myslel sem něco od toho HP,OKI máme nově v práci,takže jí moc neznam.
Cena myslim okolo těch 2000,-,ale nevim jestli se vyplatí připlatit,tiskárny neznam.
Laser asi nee,postačí ten inkoust.
To Dalik: Ty ještě žiješ ty kluku? Se někdy ozvi.
To pořád ještě někde, brát si z práce spotřební materiál a neříkat tomu pravým jménem - zlodějna?
To jsou na tom tedy některé firmy tak dobře, že si nehlídají ani zásoby?
To je na okamžitou rozvázačku dohodou, jinak, s uvedením důvodu, je to na trestní oznámení.
Jestli to někomu prochází, je to samozřejmě také tím, že selhává kontrola někým dalším, kdo by za to měl být zodpovědný.
Netahej sem takové zvyky, prosím.
(Jinak rozprodej zařízení likvidovaného pro morální zastaralost nebo ztrátu kompatibility s ostatním zařízením za symbolickou cenu zaměstnancům je naproti tomu zcela legální, ale to je úplně jiná situace)
Hill píše:To Dalik:
To pořád ...
Hille, se nerozčiluj. Já neříkám, že to dělám, jen že se to tak někde dělá, dokonce pár případů znám, zlodějina to je, ale holt se to děje. Tady již o tom tedy pomlčím, Ty jsi tu šéf.
Jinak, taky si beru různý spotřebák domů, s tím, že řeknu majiteli že potřebuji např. balík papíru apod, nebo i jak píšeš vyřazené věci, a on mi to vždycky dá. Bereme to oba jako takovou formu benefitu.
PTAZZ: Jo, žiju pořád, a pořád se něco děje. Mám zas novýho veterána
Co třeba tahle?
http://www.alza.cz/hp-photosmart-wirele ... 138211.htm