GoldStar Tesla Strasnice poradte
Moderátor: Moderátoři
- radovanhlavacek
sambiliong píše:a nevypadá ten stroj náhodou takto?
http://www.oldradio.cz/ts4337.htm
No, kdyby se z toho měl "vyklubat" ten BROŽÍK, tak to by tomu "nasadil korunu" - ale přeci psal, že má vepředu napsáno GoldStar (a těch se ve Strašnicích skutečně několik typů montovalo - tak jako třeba i ten AMETYST/Grundig)
Ten "jeho" jsem určitě alespoň jednou v pazouzech měl (jen už nevím - po letech - ten typ, ale byl tam v něm ten IC TDA3562 /v transkoderu/ - proto to musí být GS, poněvadž v BROŽÍKovi nic takového není!!). A se stejným projevem závady - taky jsem zkoušel vyměnit to TDA-čko, marně, byla slabá baňka. A tak jak mám s regenerací (hl. rožnovských obrazovek) mnohaleté, dobré zkušenosti, tak u této baňky ani ta regenerace nezabírala (mám "vyrobenou" kopii regenerátoru KÖNIG - vyráběl jeden můj kolega)
Marně procházím všechny možné, i nemožné, GoldStary, ale na to jeho číslo (určitě neúplné), ne a ne narazit.
Zajímavé je, jak to "jeho" číslo perfektně "sedí" k tomu BROŽÍKOVI, který se (mj.) také ve Strašnicích dělal
Ty tranzistory odešly? Nebyl tam stuďák?
- Přílohy
-
Samsung_P58SCTDA3562A.pdf- (768.23 KiB) Staženo 251 x
Se šasim PC-05X2 se montoval model CKT-4442B, ale určitě i řada dalších
Stále mně ale ten model jeho telky není jasný - píše toto:
mkat píše:V zadu na stitku je napisane tesla Strasnice typ 4337a rok vyroby a6 vyrobne cislo 1234611.Toje vsetko.Je to maly televizor uhlopricka obrazovky je 37 cm.Az sa nepodary najst nejaky sposob na urcenie original schemy skusim to zase komplikovanejsie apotom sa ozvem
nevím, kde se mu z té typy ztratila ta "písmenková část" a proč ten typový štítek aspoň nevyfotí, aby bylo "jasno". Asi se mu, zdá že to málo "komplikuje"