SONY KV-25X1K

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ivan116

SONY KV-25X1K

#1 Příspěvek od ivan116 »

Zdravím.Teraz mi volala zákazníčka (80 a viac rokov)že jej nejde pustiť TV a svieti jej len kontrolka.Snažil som sa ju naviesť na manualne ovládanie (možno je vadne DO alebo baterky),ale neuspešne.Nevie ani kde má ten televízor vypínač :? ,našla akurat "obdlžnikove dvierka a tam farebne čudliky"(cinch konektor).Nenašiel som na nete uživatelsky manul k tomuto tv(mám len schému)takže neviem kde su ,a ako su usporiadane ovládacie prvky.Nemáte niekto fotku predného panelu,aby som mohol babke pomôcť aspoň telefonicky. Ď.
Robosand

#2 Příspěvek od Robosand »

Ivan116. Ide o chassi BE-3D. Konkrétne Tvoj model nemám k dispozácii, ale mám k tomuto šasi 5 servisných manuálov (k rôznym modelom) a predný panel (umiestnenie tlačidiel na lokálnej klávesnici) je u všetkých rovnaký. Okopírujem a pošlem obrázok. Inak na nete toto šásko bez problémov nájdeš.
Robo...
Robosand

#3 Příspěvek od Robosand »

Predný panel...
Přílohy
BE-3D.gif
(8.53 KiB) Staženo 13 x
Robo...
ivan116

#4 Příspěvek od ivan116 »

chassi viem ake tam je ,mam servisny manuál na tv KV-25F3,len neviem aky je predny panel na tomto type.nechcem babku navigovať podľa iného typu.
ivan116

#5 Příspěvek od ivan116 »

Vyzerá ten predný panel tak ako v mojom manuáli,takže sa pokúsim telefonicky naviesť babku k spusteniu TV.

Ak by niekto mal presnejší manuál k tomuto TV a mal ine ovládanie(ako dal ROBOSAND) dajte vedieť. :)
kokun

Re: SONY KV-25X1K

#6 Příspěvek od kokun »

ivan116 píše:Zdravím.Teraz mi volala zákazníčka (80 a viac rokov)že jej nejde pustiť TV a svieti jej len kontrolka.Snažil som sa ju naviesť na manualne ovládanie (možno je vadne DO alebo baterky),ale neuspešne.Nevie ani kde má ten televízor vypínač :? ,našla akurat "obdlžnikove dvierka a tam farebne čudliky"(cinch konektor).Nenašiel som na nete uživatelsky manul k tomuto tv(mám len schému)takže neviem kde su ,a ako su usporiadane ovládacie prvky.Nemáte niekto fotku predného panelu,aby som mohol babke pomôcť aspoň telefonicky. Ď.

To chceš říct, že babka vypíná tu telku je přes DO? Staří lidé bývají v tomto směru většinou opatrní a nenechali by telku ve ST-BY :roll:
Ledaže by vytahovala vidlici ze zásuvky i to je možné :wink:
Honza - kokúň

Re: SONY KV-25X1K

#7 Příspěvek od ivan116 »

To chceš říct, že babka vypíná tu telku je přes DO? Staří lidé bývají v tomto směru většinou opatrní a nenechali by telku ve ST-BY :roll:
Ledaže by vytahovala vidlici ze zásuvky i to je možné :wink:[/quote]

Skorej by som povedal že jej to nikto neukázal že sa dá ten televízor vypínať aj vypinačom.Babke nainštalovali TV, strčili jej do ruky dialkové a babka je spokojná .Teda až do včera :x
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“