Prasečí chřipka - hlavní hygienik radí
Moderátor: Moderátoři
Prasečí chřipka - hlavní hygienik radí
Neni to ale nic prijemneho cekat na nejakeho bacila.
Koukal jsem dnes na zpravy a hned jsem se uklidnil prohlasenim naseho hlavniho hygienika:
"Když nemáš kapesník, stačí pčíknout do rukávu"
Nasledovala i nazorna videoukazka.
Jak proste, nac omezovat pohyb lidi, uzavirat skoly...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Chřipka na prasatech mutovala vždycky a jednou přijde doba, kdy je začnou vybíjet stejně jako slepice či kachny, pak přijdou na řadu opět krávy, ovce, králíci, morčata a nakonec i lidi.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Pak na jeden druh umře pár (skoro doslova) těžce nemocných lidí a všichni se mohou zvencnout. To je fakt super.
Mimochodem, Je to černé a ťuká to na dveře. Co je to?
Když se zeptáš 1000 lidí jestli to bílé gázové co mají na xichtu je rouška a jiných 1000 lidí, jestli mají ústenku, bude to jasný
Když se lidi chtějí dát zblbnout reklamou farmaceutických firem a mediální masáží, tedy ať se dají zblbnout. Je to úplně stejný jako dilema chtějí/nechtějí lidi radši laciné žrádlo nebo kvalitu a radši čínskou elektroniku nebo kvalitu. Každá nabídka v sobě zároveň obsahuje test veřejného mínění
teď jsem si zkusil strýčka gůgla: dotaz na obrázek rouška...7,5 tis výsledků
ústenka...hezkých 120 výsledků
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
No přeci naše růžová budoucnost
Rouška <> ústenka - pájce se také říká cín a páječce pájka. Říkáme, že v obvodu teče pět ampér a ne pět ampérů a podobně
Jinak by měla být na ústech obou, nemocný aby nešířil nákazu a personál, aby ji nechytli, protože žádná ochrana není 100%. Jinak je super vidět lidi, jak je mají na puse, ale pod nosem
PS: rouška se používá na rouškování při operaci