Motorola K1 - nabíjení
Moderátor: Moderátoři
Motorola K1 - nabíjení
Nevíte v čem je problém?Nebo jak zjistit,jestli je špatná baterie či nabíjecí obvod v mobilu?Slyšel jsem,že i baterie má elektroniku na hlídání přebití.
Napadlo mě,že nabíječká i USB jsou třeba měkké,tak jsem přivedl na vstup mobilu 5V z labolatorního zdroje.Odběr byl 0,tudíž jsem nenabíjel.
Předem děkji za pomoc
Re: Motorola K1 - nabíjení
pitrb píše:Dobrý den,mám problém s nabíjením mobilu Motorola K1. Má nabíjecí konektor malé USB a i když použiji nabíjení s PC i s externí nabíječky,tak nenabíjí.Baterie má 4 plochy - plus mínus a dvě,které nevím přesně k čemu slouží.Když baterii vytáhnu,tak na telefonu na špičkách které se normálně dotýkají u baterie kontaktů + - je cca 2,8 V a na zbylích dvou plochách je proti mínusu 0,ale proti plusu 2,8 respektivě 2,5 V.
Nevíte v čem je problém?Nebo jak zjistit,jestli je špatná baterie či nabíjecí obvod v mobilu?Slyšel jsem,že i baterie má elektroniku na hlídání přebití.
Napadlo mě,že nabíječká i USB jsou třeba měkké,tak jsem přivedl na vstup mobilu 5V z labolatorního zdroje.Odběr byl 0,tudíž jsem nenabíjel.
Předem děkji za pomoc