SM 261 Black zavada odpalena regulace otaček motoru

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kewin
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od kewin »

i přes veškere utrapy SM 260 jsem myslel že skončili a funovala jeden vikend pak se rozsipaly kolečka v kazetové mechanice :-( a dalši mechanika taky KO :-( ale za to jsem na to splašil original radiotuner
Tesla 820A 8-)
kewin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od kewin »

Zde máte par videi mych mechanik v akci :-)
http://www.stream.cz/profil/seznam.cz/muzeumslodobsice
kewin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od kewin »

Dobrý den tak jsem SM 260 rozchodil a nevite proč když ji poskladam cely panel a pak si chci přehrat tak stopuje a když je bez předniho ramečku hraje nevite kam se mam zaměřit ? Děkuji a pěkny den přeji
Atlan

#19 Příspěvek od Atlan »

Otazkou je co stopuje....schemu mas ? odpoj koncovku co ide do predneho panelu a vyskusaj spustit prehravanie nudzovym kratky prepojenim kontaktov na plosaku. Su tam 3 blokovacie kontakty 1 jeden je pre zaznam zostavaju 2 jeden je tusim na tlacitku otvarania dvierok... pri zatlacenni zopne a stopne vsetky funkcie...a druhy musis pohladat nejako si nespominam kde je. Este je tam blokovanie ak sa zastavi paska tj netoci unasac ale to mas asi v poriadku ked to beha na stole.
kewin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od kewin »

kewin píše:Dobrý den tak jsem SM 260 rozchodil a nevite proč když ji poskladam cely panel a pak si chci přehrat tak stopuje a když je bez předniho ramečku hraje nevite kam se mam zaměřit ? Děkuji a pěkny den přeji

Děkuji vyřešeno upadly a zaoxidovany plišek u otvirani dviřek mechaniky jen to chce novy obvod regulace otaček a vyměnit jedno nahonove kolo co zapada a otači vnitřkem kazzety černy plast a bude to OK
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“