Zdravím.Mám doma Sencora SDV.. teraz presne neviem aký model.Po zapnutí sa rozsvieti dysplay normárlne .No pri zatlačení akéhokolvek tlačidla napr.OPEN,PLAY sa síce na dysplayi zobrazí nápis no nič sa nedeje.Ani šuflík nevysúva.Proste dysplay zobrazuje no nedeje sa nič a samozrejme ani neprehráva,neotvára a nezatvára ani šuflík.Napätia na zdroji 5V- 4,76 12V - 12,6.Nemal ste niekto takú závadu?
u Sencorů typická závada - vadný elektrolyt v pětivoltové (někdy i ostatních) větvích zdroje. Vyměnit (za HT na 105stC, nejlépe i s nízkým ESR). Někdy po opravě nutný reset (podržet tlač. dopředu a dozadu na předním panelu a zapnout, pak bude nutné znovu nastavit normu, region, jazyky atd.).
Niekedy pomáha aj premostenie 5V keramikou. Keby bola zlá optika, tak musí sa dať ovládať vysunutie a zasunutie. Prekontroluj napätia osciloskopom. Na 5 V zmen stabilizátor.
A mas to rucne vlozene poriadne (tzn. spinac polohy suflika zopnuty)? Skus pozriet servo chip, raz som na nom mal studenaky (ale to bol Medion, nie Sencor) - a boli problemy s roztocenim hlavneho motora. Ten chip ovlada vsetky motory.
Onkyo, takze necakaj na zazraky, zbastli nejaky programator EEProm, ten vygooglis a budes musiet v prvom rade flashnut ten DVD prehravac. Mam viac, ako silny dojem, ze ho niekto chcel "upgradovat" a spravil kvalitny downgrade Ak chces vediet presne o co ide, mrkni na moje pagesy, myslim ze som tam nieco take pisal - http://stanley.dnh.sk/interesting/interesting.htm