N 95 prehrani FW - problem
Moderátor: Moderátoři
N 95 prehrani FW - problem
- Přílohy
-
N95.gif- (21.45 KiB) Staženo 110 x
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
U te tve hlasky to moc nechapu, to zalohuje nastaveni pameti telefonu do pameti telefonu?
forbidden píše:Ja mam sice E65, ale to bude podobny. Mam tam funkci zalohovat nastaveni na pametovku. Delal jsem to pred upgradem FW a pak jsem to zase obnovil zpet, bylo tam vsechno dulezity, kontakty i SMSky i nastaveni kalendare atd...
U te tve hlasky to moc nechapu, to zalohuje nastaveni pameti telefonu do pameti telefonu?
Prosim Te:
a/ napis mi cestu v menu kde mas tu funkci, ja ji nenasel.
b/chtel jsem samozrejme zalohovat na HDD v PC, ale PC suite mi vzdy hodi tuto hlasku
forbidden píše:Menu -> Nastroje -> Pamet
Volby -> Zalohovat pamet telefonu
Ja si pred tim upgradem taky zalohoval do PC, ale jen kontakty a SMSky. Akorat nepouzivam PC Suite od Nokie, protoze se mi moc nelibi, ale MOBILedit!
Muzes si ho stahnout, na zalohovani bude funkcni i kdyz uz vyprsi testovaci obdobi.
Tak bohuzel. Mam tu jednu z prvnich N95 a ta volba tam neni. Smazal jsem protokol, mraky zprav a stale problem
forbidden píše:Hmm, tak to nevim. Mozna je problem uplne jinde. Kolik mas vlastne volne pameti?
To bohuzel nelze zjistit, pri pokusu vstoupit kamkoliv do menu vyskoci hlaska, ze pamet je plna a at neco odstranim a jsem zpet v rootu. No zrejme prijdu o nejaka data, ale resit to musim