Horkovzdušná pistole
Moderátor: Moderátoři
-
P.TAZZ
Když ho pustila tak jí málem ukroutil ruku z pantu a hrozně se divila.
Od tý doby se mě vždycky zeptá a dá na mojí radu,než si koupí nějakýho pomocníka.
Taky všem v rodině pořád vysvětluju to a ono a stejně si nedají říct. Já osobně kupuju taky jen to co je bezpečný a má to na sobě aspoň lepší značku,prodlužováky si dělám zásadně sám (i když v OBI je to namotaný na tom hezkým bubnu
Neni nad pořádnej "gumák" s pořádnou vidlicí a zásuvkou,potom se mi každej diví že s tim tluču o zem a ono se tomu nic nestane.To samý je i s rušním nářadím "BOSCH,NAREX,Metabo" atd,žádnej T.I.P Ťap ping pong mi nesmí přes práh.
Jak to tenkrát řikala ta pani v reklamě na Fairy Ultra "NEJSEM PŘECE TAK BOHATÁ, ABYCH SI MOHLA KUPOVAT LEVNÉ VĚCI" já to tenkrát nějak nemohl pochopit co tim chtěli říct,dneska už to plně chápu.
Tak to jsou moje story.
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
P.TAZZ píše:.......To samý je i s rušním nářadím "BOSCH,NAREX,Metabo" atd,žádnej T.I.P Ťap ping pong mi nesmí přes práh.
Jak to tenkrát řikala ta pani v reklamě na Fairy Ultra "NEJSEM PŘECE TAK BOHATÁ, ABYCH SI MOHLA KUPOVAT LEVNÉ VĚCI" ......
Tak to jsou moje story.
Mám starou narex vrtačku cca asi 1983 a spadla mi pod napětím do vody tak jsem ji za pár minut zkusil a jela v pohodě.Do dnes chodí.
Pak jsem koupil Metabo sklíčidlo odešlo první a pár let nato shořel motor. myslel jsem kvalita bohužel horší než naše narex.
K čerpadlu /západo německý výrobek/jsem koupil hlídač nasucho se spínačem při otevření kohoutku.Cena cca 3600 hned po záruce to odešlo znovu jsem zaplatil cca 3600 s tím že prý tento je lepší , po záruce opět v háji.
Tak jsem koupil měřák na tlak a pár věcí cca 700kč okopíroval jejich elektroniku /50 kč/ a mám klid přes 5 let. Vlastně před 2 roky začal téct měřák /západní výrobek/ tak jsem jej musel vyměnit za levnější.
Je to zabudovaný v trubce v koleně se to zabodne do ohybu /90 stupnů/ takže občas musím otočit zpět plechový kroužek na spodu aby čidlo s magnetem nesjelo dolů.
Takže ani značkové zboží nezaručuje kvalitu což je dáno systém./peníze-kapitál-zisk-kvalita/.
Prameň (tenučkého vodiča) bol rozdvojený
jedna polovica bola prevlečená cez dieru (pripravenú zrejme pre šraub či nit) toho dlhého plechového kontaktu, a za ním boli asi 2-3x na konci stočené dokopy
Bolo to takto od výroby..