VN sonda - návod na stavbu
Moderátor: Moderátoři
- homebastlir
- homebastlir
- homebastlir
- homebastlir
homebastlir píše:a co mám odpovídat na názor, že jediný možný způsob jak objektivně změřím hodnotu (V,A,Ohm) je drahým měřákem..... to je nesmysl. Já nechci a nepotřebuju měřit na 1% ani nepotřebuju extra velké vstupní odpory....
Vidím, že si to vôbec nepochopil.
Ani si si pozorne neprečítal príspevky!
Nepíšem o presnosti 1%!
Ak namiesto spravnych 2800V nameras 1200V, tak to bude OK?
A čo sa týka multimetrov, tak su drahé za 10.000 alebo aj za 100.000.
Kto občas niečo opravuje, tak musí mať merák na ktorý sa dá spoľahnúť. A 200 korúnový medzi také určite nepatrí. Ak nemáš na merák za 1.000-3.000, tak sa radsej do toho nepúšťaj. Ak s takýmto merákom opravuješ LCD, tak Ti prajem veľa zákazníkov ktorí Ťa obídu veľkým oblúkom. V takomto prípade platí: Menej zákazníkov, menej škody.
- homebastlir
fero7 píše:homebastlir píše:Ak s takýmto merákom opravuješ LCD, tak Ti prajem veľa zákazníkov ktorí Ťa obídu veľkým oblúkom. V takomto prípade platí: Menej zákazníkov, menej škody.
Děkuji ti za přání, nemám s tím problém.... přesnost 1% jsem v dalším příspěvku opravil, jen jsem to plácnul, každý to pochopí jak jsem to myslel.Ve výsledku bývá jedno jestli třba inverot dává 1520V nebo 1538V apod. Mohl bych pokračovat. Kvalitní opravování opravu není vždy jen o měřidle....
fero7 píše:homebastlir píše:Jenže i ten 1Mohm u mého Low end- měřáku musí stačit.... takže no problem.
NEMUSI!
P.s. Ja už končím. Snažil som sa pomôcť, lebo mi je ľúto. Nie Teba, ale tých zákazníkov. Celý svet nezachránim. Takže si Ťa škrtám.
Víš fero7 jaké je nejčastější slovo ve tvých příspěvcích? Zákazník, zákazník, zákazník. Aby ses z těch zákazníků nepoprděl. A zapomněl jsi homebastlirovi doporučit, že nejlepší vn sondu koupí u vás v A*******.
Já těm jeho bastlířským improvizacím celkem fandím, jsme tu přece na Bastlírně.
- homebastlir
A jak píše Andrea, jsme na bastlírně, tak bych tady čekal větší pohodu a jinčí přístup, jako nový účastník tohoto webu mám teď rozpačité myšlenky