ORAVA COLOR 469 - nestabilni obraz
Moderátor: Moderátoři
ORAVA COLOR 469 - nestabilni obraz
- Přílohy
-
Orava_color 469_2.JPG- obraz
- (200.47 KiB) Staženo 172 x
Jeste je ale v TV nejaka dalsi nestabilita, ktera zpusobuje, ze se TV samovolne vypne do standby po nekolika minutach az desitkach minut hrani, nebo naskoci obraz s roztrhanými pruhy (na obrázku) a nejde zvuk.
- Přílohy
-
Color_Orava_469_3.JPG- (193.44 KiB) Staženo 150 x
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Za 2.To vypínání do stb. má určitě příčinu v ŘKS.Nechej TVP odkrytovaný a sleduj,co se tam děje(nejlíp potmě,nebo raději při slabém světle,ale aby Ti nesvítilo na desku),dávej si pozor,ať v té tmě se omylem něčeho nedotkneš,mohlo by to být naposledy
Když jsi vyřešil tu hlavní závadu,tak tuto vyřešíš určitě také.Hodně zdaru.
Tu to je: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ght=55b111
Mozno je to to iste...
Tohle možná jo. Ještě jednou okoukni studenty a elyty. Odkaď jelo to klapání (VNtrafo nebo zdroj)?tovona píše:Jeste jsem i zaregistroval klapani (jakoby od rele) kdyz TV byl v nejakem mezistavu mezi zapnuto a standby a nevedel co s tim.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Jeste je ale v TV nejaka dalsi nestabilita, ktera zpusobuje, ze se TV samovolne vypne do standby po nekolika minutach az desitkach minut hrani, nebo naskoci obraz s roztrhanými pruhy (na obrázku) a nejde zvuk.
Měl jsem dojem,že "tovona" se špatně vyjádřil.
To klapani se ozyva nekde rekl bych ze zdroje, kdyz pak tuknu nekam do trafa nebo okoli prestane a TV prejde do stavu standby. V tomto stavu jsem nemeril napeti zdroju. Jinak i pri tom potrhanem synchronu se mi jevi napeti vsech zdroju OK. Z VN trafa to klapani myslim nebude, ani zadne vybojky jsem nezaregistroval.