Sony STR DH-800 a JAMO S 608 HCS 6 = 8 ohm a 6 ohm

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
simpy

Sony STR DH-800 a JAMO S 608 HCS 6 = 8 ohm a 6 ohm

#1 Příspěvek od simpy »

Viem, ze podobna tema tu uz bola,ale je 3 a viac rokov stara,preto sa skusim opytat este raz.
Zapojenie receivera s reproduktormi,ako je uvedene v nadpise.
Skusal som hladat vsetky navody,recenzie a testy, ci sa da softwerovo obmedizt vykon,koli prudovemu pretazeniu,ale nic som nenasiel. Tak isto som sa docital,ze udavana impedancia na repro-bedniach nie je vzdy "ista" a ani priamo na strankach vyrobcu som sa vela nedocital.
Predajca mi samozrejme povedal ze to je vpohode,ze oni to na to stavaju,ze to zvladnu,ale to je predajca a tomu verim ako svojej svokre,ze som ten najlepsi zat ;)
Receiver uz mam,reproduktory idem kupuvat a tieto sa mi veeeelmi pozdavaju a aj ich cena (cca 600 eur). Dam si vsak poradit a ak vie niekto o niecom lepsom za podobnu cenu,budem mu velmi vdacny.Aj ked musim upozornit,ze aj vzhlad je velmi dolezity,toz som uz zenaty a nie vsetko mi prejde :)
Dakujem
Cust

#2 Příspěvek od Cust »

nevidím žádný technický problém v propojení těchto komponenet a ani důvod na nějaké omezování - to přece děláš knoflíkem volume
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Inu bývá tak , když je ženatý , že jsou dětičky a ty občas používají volume doprava !
simpy

#4 Příspěvek od simpy »

No ved toto, aj ked este deticky nie su (preto do toho investujem teraz ;) )
ale su v plane a to uz co nevidiet, preto hladam dake "blbuvzdorne" riesenie.
Znami mi odporucil Bose ACOUSTIMASS® 10, uz len najst dobreho prepravcu z ameriky,pretoze tie ceny co su u nas su "poburujuce"
Cust

#5 Příspěvek od Cust »

Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“