Záznam zvuku na ASUS M2N SLI

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Romulusw

Záznam zvuku na ASUS M2N SLI

#1 Příspěvek od Romulusw »

Při záznamu zvuku na M2N SLI DELUXE /ATHLON 64x2 DUAL 3GHz/2GB RAM/AD1988B audio, jsou v záznamu nasekané mezery, naprosto náhodně a když je vystřihám, tak tam nic nechybí. Ty přidané mezery, jsou dlouhé kolem 0,1s, ale nejsou stejné, prostě žádná pravidelnost. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače, ale nic nepomohlo. I desku jsem vyměnil, furt stejné.Nesetkal se s tim někdo z vás? Všechny nápady už mi došly.
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

Co používáš za software?
Například EAC zatěžuje při digitalizaci analogového signálu procesor téměř trvale na 100%, takže tyto výpadky ojediněle vzniknou i přesto, že je mu nastavená nejvyšší priorita, zatímco Nero WaveEditor chce za stejných podmínek od jednojádra Celeronu na 1,84GHz jen do nějakých 15% a na prioritu se přitom sahat nemusí.
Romulusw

#3 Příspěvek od Romulusw »

Používám AUDACITY a procesor pracuje 1-2%, je to stejný jak waveeditor. Fakt je, že když mu dám ještě nějakou činnost a zatížení procesoru se zvýší, tak se ty mezery zahustí. Takže to spojitost má.
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Skusal si inu verziu driverov? V HW problem nebude (ak si to chces overit, skus to v Linuxe).
Romulusw

#5 Příspěvek od Romulusw »

Už jsem to vyřešil, koupil jsem jinou základní desku :lol: a je po problémech.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“