CRT monitor LG FLATRON F700P šasi CA-127

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
555

CRT monitor LG FLATRON F700P šasi CA-127

#1 Příspěvek od 555 »

může mi někdo prosím poskytnout schéma zdrojové části?Je z SD a někdo v tom byl a na zacatku zdroje (v části pro odrušení) je spácháná nějaká hruza - spojeny paralelne 4 kondenzátory + nejak civka nebo tlumivka.vypada to docela desive a proto si myslim ze to urcite neni od vyroby takto.Tak jsem ho radsi ani nezapinal.

http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... b777g.html

tady jsem nasel servisni manual k monitoru LG FLATRON F700 ale na jiné šasi alespon podle popisu.myslel jsem ale ze zrovna tato část zdroje bude stejna

ale ja jsem to stahoval a vubec to nemuzu rozzipovat.nemate prosim nekdo normalni schema?
555

Re: CRT monitor LG FLATRON F700P šasi CA-127

#2 Příspěvek od 555 »

tak jsem neco vygooglil :)

Podívám se podle schématu.Protoze tam to se mi absolutne nezda a vypada to opravdu esteticky hrozne.

chtel jsem to schéma dat do prilohy,ale zabira to 1,7MB a tady je povoleno max.1MB.kdyby nekdo chtel muzu poslat na mail
Killroy
Moderátor

#3 Příspěvek od Killroy »

To co jsi stáhl s eserviceinfo.com je multipart, tzn. chybí tě k tomu další část souboru. Proto tě to nejde rozbalit.

Killroy
cabernet

#4 Příspěvek od cabernet »

Nie je mi jasne, ci mas ten manual, alebo nie. Ak by bolo treba, mam ho, len je to velky subor. Potom by sme to poriesili cez uschovnu.
555

#5 Příspěvek od 555 »

dekuji vam za odpovedi.nestahoval jsem ten multipart.Stahnul jsem to ze stránky 4shared ve formatu pdf a je to jen schéma.
555

#6 Příspěvek od 555 »

tak jsem podle schématu se projel ten odrusovaci obvod.a jsou tam ty soucastky jake maji byt.A je to i dobre pospojeno.Zkousel jsem to tedy zapnout ale nedelo se vubec nic.Ani led nesviti,ani zdroj necykluje.proste ticho.pojistka je OK.zacnu merit
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“