LCD Mascom 26W10B/S
Moderátor: Moderátoři
LCD Mascom 26W10B/S
Dobry den.
Dostala se ke mne tato TV. samozrejmne nefunkcni. Po oprave {nafoukle kondenzatory} v impulznim zdroji {byly to asi C na vytvareni rezonancniho kmitoctu} + nektere dalsi , u filtrovani konecneho napeti a u audio zesilovace TV bezi a "funguje". Ale nekdy ma svoje dny. kdy po zapnuti lcd se nahore a dole objevy horizontalni cerne slabe prousky. tzv. jako by vypadla cas datoveho toku do lcd . A nekdy po zapnuti dvd se obraz na lcd jakoby rozmazava. Po opetovnem vypnut hl. prepinace je pak vse v poradku. Na Stanby rezim to nepomuze.
Vsude jsem cetl vymenit vsechny elity ve zdroji a i jake to jsou ksunty, ale ja ji dostal gratis a nase stara crt tv zrovna odesla do kremikoveho nebe tak se mi ji nechce vyhazovat. a i nechavat nekde mnenit komplet desky.
+ kdyby nekdo vedel kde splasit origo DO budu mu taky vdecny. Diky vsem za odpovedi.
p.s.fotky dodam pozdeji.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Re: LCD Mascom MASCOM 26W10B/S
Choose píše:Vsude jsem cetl vymenit vsechny elity ve zdroji a i jake to jsou ksunty, ale ja ji dostal gratis a nase stara crt tv zrovna odesla do kremikoveho nebe tak se mi ji nechce vyhazovat.
Nebyly to čirou náhodou příspěvky zde velmi známého "servismana" zslaby?
Přesunuto. Pokračujte zde, děkuji. Killroy