14 let za nedovolené přechovávání laserového ukazovátka

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Cust

#61 Příspěvek od Cust »

nevím, nerozumím... :(
mtajovsky

#62 Příspěvek od mtajovsky »

Vogon << vy jste tragéd. Režim užívání laserů, jejich kontrola a tak dále - když to jde u zbraní, jedů nebo radioaktivního materiálu, proč by to nešlo u laserů? A k těm morálním hodnotám - to je hezká představa, taky by se mi to líbilo, ale jaksi v průběhu věků se zjistilo, že to bez zákazů a represe nefunguje. Ve společnosti bude vždy určitá část lidí, kteří si s morálními principy vytřou - víte co. A zde je represe nezastupitelná. A aby mohla fungovat, musí být stanovena pravidla, za jejichž porušení pak přichází. Ta pravidla nejsou primárně určena vám a jiným slušným lidem, ti by se chovali adekvátně i bez nich, ale těm zmetkům mezi námi. A je to jediná účinná cesta, když nic jiného, tak se takovým lidem vězením alespoň na nějaký ten rok zabrání pokračovat v jejich řádění.
mi-ro

#63 Příspěvek od mi-ro »

Jasně, preventivně zakázat všechno, vyhláškou lidem přikázat kdy se můžou nažrat, kdy můžou mít sex, kdy se můžou vys.at a na každej roh postavit fízla kterej to bude všechno kontrolovat. Bohužel už nyní to v ledasčem takhle funguje. A jestli si to necháme líbit, skutečně to tak dopadne!! Přeju Vám hodně "demokracie".
Naposledy upravil(a) mi-ro dne 17 pro 2009, 21:28, celkem upraveno 1 x.
..to bude jen ňákej odpůrek
Vogon

#64 Příspěvek od Vogon »

To je marný.
mi-ro

#65 Příspěvek od mi-ro »

A zakázal bych prodej aut, víš jak jsou nebezpečný a co usmrtily lidí?
Vogon

#66 Příspěvek od Vogon »

Auta jsou alespoň nebezpezpečné absolutně. Každé auto je potenciální smrtící zbraň schopná usmrtit několik desítek cenných, ach tak cenných životů.
Ale ty lasery jsou nebezpečný relativně. Laser co má nápis 50mW není nebezpečný a laser co má nápis 150mW už je potenciální smrtící zbraň schopná usmrtit stovky cenných lidských životů v letadle a nebo dva ještě cennější životy policistů ve vrtulníku. Ach ta strašlivá ztráta...
I kdyby to mělo zachránit jeden lidský život, má to smysl.
Zakážeme lasery s nápisem 150mW, ty jsou nebezpečné!

A komický bude, až začnou ťamani psát na ty kruté, nebezpečné, smrtící věci, jiný písmenka. Třeba 49mW nebo 99mW. Nebo nedej brusel 149mW.
Potom samozřejmě nebezpečnost těchto krutých, smrtících věci rapidně poklesne a civilizace bude zachráněna.
HALELUJA!
Crifodo

#67 Příspěvek od Crifodo »

proč tolik hysterie?
Vogon

#68 Příspěvek od Vogon »

To asi ty vánoce...
To byl můj eq. hysterického pochichtávání.
mi-ro

#69 Příspěvek od mi-ro »

To nevyřešíme, pojďme se spolu vožrat
Vogon

#70 Příspěvek od Vogon »

Jo, už se chystám na tradiční TOUR de ABSINTH.

:beer:
Crifodo

#71 Příspěvek od Crifodo »

pokrok nezastavíš ani v Kocourkově

http://domaci.ihned.cz/c1-40327700-csa- ... ky-laserem
Vogon

#72 Příspěvek od Vogon »

Za pokrok bych považoval ten laser pověšený na M16, takhle je to jenom dětské kočkování.
fero7

#73 Příspěvek od fero7 »

Prave som to cital a hladal toto vlakno.
Tak sa mali chlapci prosim cestne priznajte, kto to bol?
V CR to vlastnit trestne nie je, ale v pripade nestastia by uplne stacilo pozostalym oznamit meno a adresu.
Crifodo

#74 Příspěvek od Crifodo »

Jo, to "dětské kočkování" způsobí stávku pilotů, deset pozměňovacích návrhů k zákonům, zdražení letecké dopravy o 15%, vznik zvláštních komand pro boj s terorismem s oprávněním vnikat v noci lidem do domů, to všechno kvůli třem puberťákům. V Německu stačí říct slovo "bomba" a už jsou policejní manévry.
Crifodo

#75 Příspěvek od Crifodo »

fero7 píše:v pripade nestastia by uplne stacilo pozostalym oznamit meno a adresu.

koho? toho vietnamského prodejce? :brutalbox:
Až bude nějaká složka ministerstva vnitra potřebovat zdůvodnit svoji existenci a rozpočet, bude takové neštěstí vítaným důvodem.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“