COLOR 416, samovolne sa prepinaju programy
Moderátor: Moderátoři
COLOR 416, samovolne sa prepinaju programy
Mam problem na TV Color 416. Samovolne sa mi prepinaju programy rychlo zasebou hned po zapnuti TV. Niesu mechanicky zablokovane ziadne gombiky jak na TV tak na ovladaci. Vie mi niekto poradit kde by mohla byt chyba, pripadne co urobit, aby som zavadu odstranil. Som tak trochu kutil do elektroniky.
Diky *Andrej
Přesunuto. Dlouhý název vlákna byl upraven. Killroy
Robosand píše:Burajko, takto koncepčne riešený TVP som opravoval naposledy asi pred 3 rokmi, takže to už mám popletené. Mimo toho, teraz píšem na počítači, kde nie je ani zmienka o elektronike. Je pravda, že som si schému mohol stiahnuť z netu, ale ja teraz iba odskakujem a "priskakujem" k PC (popri inej práci).
Ja ti nic nevycitam,ja to len upresnujem...
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Na upresnenie. Tak jak som pisal, chyba v tlacitkach na TV zrejme nebude lebo sa od kupy TV vobec nepouzivali a aj ked boli od dosky odpojene nic sa nezmenilo a programy sa prepinali dalej. A na DO je tiez vsetko v poriadku boli vybrane aj baterie a zavada stale pretrvala. To bolo prve co som skusal. Isto bude chyba v jednom z IO o ktorych ste tu pisali... len teda ktory, lebo ste ich tu menovali niekolko...