Já jsem dostal obvyklé ponožky a spodní prádlo, pak nějaké věci na holení a osobní hygienu, apod. Ale největší radost mi udělala inteligentní nabíječka...
A co vy?
Moderátor: Moderátoři
Inspirace pro příští rok? Letos mi ježíšek -píp- já se na každýho taky -píp- a hle, vánoce v pohodě, předvánoční stres se skoro nekonal a tak jsme si doma konečně užili pohody.ceeert píše:Pochlubte se ježíškem, aneb hledáme inspiraci na příští rok...
Já jsem dostal obvyklé ponožky a spodní prádlo, pak nějaké věci na holení a osobní hygienu, apod. Ale největší radost mi udělala inteligentní nabíječka...
A co vy?
Starý stroje jsou právě mezi těmi 75% který mají nějakou cenu. Když už, tak bych si přál taky něco z kategorie SENIOR nebo vojenské techniky. Jenže to ti nikdo pod jedli nedá, přeci ti nebude dávat starý věci!! Jó panečku, takovej SENCOR nebo HYUNDAY jako má soused- to je mašina!! a tak nám bastlířům nezbyde než si ty největší přání splnit sami. (ostaně jako vždy)durkovic píše:keemo píše:Ja som si kupil toto.
A nemam pocit ze by to bola zbytocnost/vyhodene peniaze
napodobne ani ja nemám ten pocit žeby som za vintage stroj dal zbytočne peniaze. hlavne ked som ho moc chcel.
Musím trochu oponovat. Někdy je nové evnější než vrážet do oprav starého. Jeden můj známý a servisní antitalent má auto z roku 92. Když spočítal kolik do něj za posledních 5 let nasypal peněz a stále neví jestli nastartuje a dojede tak měl oči pro pláč. Nicméně servisáci z něj mají určitě radost.rnbw píše:Kto ma zbytocne peniaze, nech si kupi auto, do neho sa potom daju vsetky zbytocne peniaze investovat