Pochlubte se ježíškem

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
helios

#16 Příspěvek od helios »

Ja som dostal pod strom praktickú USB mikrokameru. Na SMD plošáky už prd vidím, zväčšenie na celú obrazovku iste poteší. (má to 2Mpix).
Přílohy
a1.jpg
originál je 1600x1200, buď JPEG alebo BMP.
(95.43 KiB) Staženo 90 x
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
pole

#17 Příspěvek od pole »

Mne jezisek (rodicia hlavne oco) tento rok paradne nadelili. Fakt som bol milo prekvapeny. Dostal som postupovy (stromcekovy) vrtak na vrtanie velkych otvorov do plechu pre potreby osadzovania elektronkovych patic + sadu fakt kvalitnych srobovakov Bachko-spanielsko + srobovaky dlhe Bachko, + sadu kvalitnych bitov Narex (pretoze doma sme mali len srobovaky typu secko za 30korun a tak som na to furt nadaval - kvalitne naradie je k nezaplateniu skratka). Stalo to cez 4200sk . Fakt ze ma to prezije :) plne poteseny. Potom mi frajerka kupila vinyl LP cku zive kvety a ja som si zakupil pod stromcek LP kapely kvety (Parada ze vinyl opat zacina vychadzat - je to krasna vec dneska si davaju zalezat aj na vyprave a obale k platni :), peknu mikynu som dostal od frajerky , + bubenicke palicky + blanu na rytmicak (rychlo sa lamu tak do zasoby ) mi rodicia preplatili. :), sestra knihu, a lyz rukavice, a samozrejme kozmetika nemohla chybat ale slipy ani ponozky tento rok nist(vzdy som dostaval iba to). Zazrak
Přílohy
1.JPG
(95.84 KiB) Staženo 120 x
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od zdenoeddie »

[trochu OT] pole kde sa da zohnat ten "stromcek" na robenie dier do plechu? mne by to trebalo ako sol, ale nikde to nemozem dostat :? Dik [/trochu OT]
ivanko18

#19 Příspěvek od ivanko18 »

Jirka
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Jirka »

Hledej v googlu vrták do plechu a pak už jenom vybírej, třeba i tady http://www.ppelektro.cz/stupnovite-vrtaky-do-plechu/ . Jinak ty šroubováky Bahco jsou věčné, opravdu kvalita.
Naposledy upravil(a) Jirka dne 30 pro 2009, 01:09, celkem upraveno 2 x.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od zdenoeddie »

diky, musim pohladat nieco na SK :wink:
rnbw

#22 Příspěvek od rnbw »

rezis píše:
rnbw píše:Kto ma zbytocne peniaze, nech si kupi auto, do neho sa potom daju vsetky zbytocne peniaze investovat :lol:
Musím trochu oponovat. Někdy je nové evnější než vrážet do oprav starého. Jeden můj známý a servisní antitalent má auto z roku 92. Když spočítal kolik do něj za posledních 5 let nasypal peněz a stále neví jestli nastartuje a dojede tak měl oči pro pláč. Nicméně servisáci z něj mají určitě radost. :lol:

Nehovorim, ze musis investovat, ale mozes - a to sa da aj do noveho :D
Hill
Administrátor

#23 Příspěvek od Hill »

Když už jsi to, rnbw načal, tady jsem si dovolil interpretovat něco z rozsáhlého německého textu (výběr z více vzájemně slinkovaných stránek):
Efektivita lividace vraků už byla někdy vyčíslená matematicky a technicky (tj. nikoli rétoricky či politicky). Pro životní prostředí je menší zátěží opravovat a používat starší auto o dalších 5 let déle, než vyrobit vůz nový. Rozdíl v zátěži životního prostředí způsobený vozidlem s EURO2 proti vozidlu s EURO4 je poměrně malý, ale hlavně: je jen zlomkem zatížení výrobou nového vozu.
A my vlastně šrotovným podporujeme opak. Podobně se chováme k elektronice, podívejte se do sběrných dvorů, kolik opravitelných, ba funkčních, přístrojů se tam najednou objevuje.
Neopravujeme, vyměňujeme za levné dovozové zboží. Ztrácíme pracovní místa a pozice na trzích... ale když být na podpoře je tak pohodlné...
pole

#24 Příspěvek od pole »

zdenoeddie píše:diky, musim pohladat nieco na SK :wink:

ten vrtak sa vola postupovy alebo stromcekovy vrtak do plechu. U nnas v Pezinku to maju v kazdom lepsom zeleziarstve ci nastrojarstve. No musis si davat na priemery na lampy potrebujes hlavne 22 a 26mm (Noval a oktal z porcelanu) a tiez na material z akeho je vrtak vyrobeny a ci nieco vydrzi. Preto sa aj cena pohybuje od 500-8000sk. Nastastie nam staci vrtat "len" do zelezneho plechu max 1,5mm hrubeho teda ziaden nerez a spol. Ja mam vrtak z chrom nikel Vanadu. a stal okolo 1000ky zevraj.
ceeert

#25 Příspěvek od ceeert »

Dnes jsme byli ještě navštívit moje rodiče a ty nám dali pivní lázeň do koupele. Tak jsme jí hned vyzkoušeli a krásně to voní :-D
Ceeert
mtajovsky

#26 Příspěvek od mtajovsky »

Můj letošní nejhezčí dárek byl, že se mi povedlo během vánoční návštěvy se nechytnout s tchýní. A pak taky slova uznání, jak jsem se trefil do parfémů pro moje 3 holky, co mám doma. A to, jak jistě uznáte, se nepovede každý den.
jave

#27 Příspěvek od jave »

Tchan s tchyni, manzelka a bracha se mi slozili na toto :

http://www.pilotemnazkousku.cz/

Jsem na to zvedavej
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
EKKAR

#28 Příspěvek od EKKAR »

Těš se - je to ZÁŽITEK! A pokud na to jsi jen trochu připravenej, určitě si to vychutnáš...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od pajosek2 »

Moje první žena mi dala na vánoce před cca7 lety KRONIKU TECHNIKY.Po rozvodu si ji uboze vzala a odešla.Moje nynější žena mi ji po dvouletém shánění nadělila,kromě běžných dárků,pod stromeček,takže ji opět vlastním.Skvělá studnice vědomostí. Doufám,že už se rozvádět nebudu,podruhé bych takovou ztrátu nepřežil. :lol:
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
tornado6

#30 Příspěvek od tornado6 »

Nooo ja som dostal od frajerky sveter a teplákovu supravu, a od jej mamy teda buducej svokry pokazený TV na opravu z obidvoch darčekov som mal velku radosť.:D :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“