Notebooky
Moderátor: Moderátoři
Hejnicek píše:Po delsim vybirani na muj popud se bude do firmy brat jeden SONY VAIO s Windows7. Cena neco pres 30k Kc.
Bohuzel ne pro me. Tak nevim, jestli v dobe rozmahajici se nekvality nebudu za chvili tercem kritiky.
SONY v tomhle vlakne zatim nikdo nezminil nebo jsem to v rychlosti prehledl?
Sony je super. Ale beze mě
Servis na to dělá jediná firma v celé Čr. Tatéž firma dodává jako jediná náhradní díly. Takže třeba výměna klávsnice za 4tis, nový adaptér za 5tis, nebo ted zlaty hreb (na notebooku nám bylo nabídnuto rozšíření ram o 1GB - klasická DDR2 667MHz) za neuvěřitelných 7tis Kč.
Navíc na netu je na ně nadávek jako blázen. Standart je odřené lcd od klávesnice. prostě nějak to nevychází místem.
Zajímalo by mě koli lidí ví, že existuje nějaký dock. Nebo port replikator atd. Všicni na mě koukají jak na 🤐 jak mohu pracovat na nb 4:3 14.1". Přijdu domů nepotřebuji mobilnost tak ho dám do docku a mám klasický stolní pc s plnohodnotnou klávesnicí, myší i monitorem. A o tom je notebook ne? O tom že mohu pracovat i jinde než jedno místo.rnbw píše:A klavesenica musi mat numericku cast. Vacsinou vsak neostane miesto na home/end a page up/down, takze je to uplne nepouzitelne.
Jinak máme s bratrem stejné notebooky. Takže nám sedí jeden dock. A brat jako strojař normálně kreslí v CADu. Ve škole max. nouzově upravuje a taky ho nechápou jak to na ntb dokáže když to je takové malé, a bez pořádné klávesnice.
Ako sa to stalo? blblo to postupne alebo z ničoho nič?
Vyber všetky zariadenia,ktoré tam máš vložené a pozri sa či máš v BIOSe povolené/zapnuté USB na .Raz som mal presne tento problém na stolnom PC.
Poprípade skús preinštalovať op.systém,alebo skús napr. live verziu UBUNTU tak zistíš či je to HW/SW chyba