Ve firmě 8 kousků typ 469 - denně 16 hodin, doma typ 462 stáří 12 let až na nějaké drobnosti bez poruchy. Chtěl bych si koupit větší uhlopříčku k domácímu kinu. Nechci a ani nemůžu dávat větší sumu za plazmu. Zaujala mě novinka od OVP model CTV 2991, právě kvůli tuneru i na DVB-T. Vypadá to, že za ty peníze není 100 Hz. Už jste ji někdo viděl s obrazem?
Jaká je současná spolehlivost Oravy?
Oravu jsme doma měli jednou a více již nikdy. Asi jsem trefil na blbý kus ale obraz byl děsný, obrazovka svítila jako žárovka-o černé se jí nezdálo ani večer-nebylo to nastavením jasu a 2x oprava mě odradila.
Mne sa ináč oravy OVP celkom páčia vždy sa dajú lepšie opraviť ako nejaké noname ,alebo iná korea či čína.Mne sa nelubia SONY ,ale o tom tu už bolo popísané vela,čo hlava to iný vkus.
cabernet píše:Teraz by som OVP už vôbec nekupoval. Tie TV sú nekvalitné. Mám s nimi skúsenosti-negatívne. Radšej by som počkal, doplatil a kúpil napr. PANASONIC.
Prodávám i opravuji převážně OVP.Zkušenosti mám s nimi dobré,jinak bych to nedělal.Bohužel kvalita se snížila kvůli konkurence schopnosti s telkama z číny.OVP dnes nelze srovnávat s držákama pod značkou OTF.Ale pokud si vybíráš telku s poměrem výbava-cena tak mohu doporučit.Zrovna minulý týden jsem jednomu zákazníkovi prodával typ 2991.Je z ní nadšený a chytá i digi vysílání tak byl spokojený.Ber to tak že dneska je telka spotřební zboží a když vydrží hrát tak 5 let bez poruchy tak je to velký úspěch.