TRANSIWATT

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
franta1

TRANSIWATT

#1 Příspěvek od franta1 »

Nemáte náhodou někdo Stavební návody na konstrukce od pana Jiřího Jandy. Vycházely v 70 letech. Mám č. 4 TW 40 JUNIOR a č. 5 TW 120 JUNIOR. A abych řekl pravdu nikdy jsem nezjistil kolik jich vlastně bylo.
TW 40 jsem si kdysi postavil a věřte nevěřte dupe dodnes, občas ho vytáhnu a zazpomínám na dobu kdy se opravdu bastlilo z ničeho. Předem díky.
SMITH

#2 Příspěvek od SMITH »

Treba sa spýtať na www.zesilovace.cz
Naposledy upravil(a) SMITH dne 31 črc 2005, 22:07, celkem upraveno 1 x.
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
jopein

#3 Příspěvek od jopein »

Klasika , před měsícem jsem to odvezl do sběru , škoda je mi líto :(
Mibeus

Transiwatt

#4 Příspěvek od Mibeus »

Tuto koncepciu pouzivam dodnes.Mala rada povodny plosny spoj ma nejaku malu chybycku.No uz neviem aku.Prejavuje sa casom a zatazenim koncoveho stupna. Verzie su TW40,TW120,TW140 lisia sa hodnotami par suciastok a napajacim napatim. Pozhanam par dokumentacii a poslem ti to.Kamarat toho ma plno.
Stribrnak

Re: Transiwatt

#5 Příspěvek od Stribrnak »

Tuto koncepciu pouzivam dodnes.Mala rada povodny plosny spoj ma nejaku malu chybycku. Verzie su TW40,TW120,TW140 lisia sa hodnotami par suciastok a napajacim napatim. Pozhanam par dokumentacii a poslem ti to.Kamarat toho ma plno.[/quote]

Prosim az budes posilat zarad mne take do seznamu adresatu.
dobosak@volny.cz
Diky moc Stribrnak
Naposledy upravil(a) Stribrnak dne 25 zář 2011, 15:41, celkem upraveno 2 x.
JenikBarchov
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JenikBarchov »

Juj pokud jsi to jeste neposlal a budes to posilam pridej prosííím jeste moji adresu JenikBarchov@seznam.cz Predem mnohokrat dekuji :-)
zdraví tě Jenda :-)
SEL
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od SEL »

Scháníš cokoli, nebo něco konkrétního. Mám tady č1. Repro soustava RS21, č3. Repro soustava RS20, č4. TW40, č5 TW120, č6. gramofón SG60, č8 repro soustava RS238. Pokud máte někdo něco jiného prosím dejte vědět měl bych zájem.
OSCILATOR

#8 Příspěvek od OSCILATOR »

A nema niekto kontakt na ELEKTRONIKU PRAHA, Ve Smečkách 22 ?...Určite je to v ich archive a vobec existuju este, ak potrebujete nejaké konkretne veci sa este u mna najdu, s pozdravom
vrky

#9 Příspěvek od vrky »

Na uploadu "Schema/Zes" je transiwatt 120
Návštěvník

schemata k tw*

#10 Příspěvek od Návštěvník »

Uz som to posielal no neni problem to poslat z novu.Pripadne to dam na Upload.Avsak az v utorok.Zatial prajem prijemny vikend
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“