Pořady v TV
Moderátor: Moderátoři
Pořady v TV
Máte tento pocit taky ?
Re: Pořady v TV
mat100 píše:Poslední dobou není na co v TV koukat. Ač máme 25 programů na žádném není nic zajímavého. Samé kraviny. Za peníze bych čekal nějaké služby. Zrovna dnes na silvestra . Zapnu televizi a po přepnutí všech programů zase vypínám. Prostě nic.
Máte tento pocit taky ?
Naprosto. mam satelit na 4 družice, celkem cca 4000 programu včetně EMU, a stejně si večer pustím rádio a koukám na bastlírnu nebo po netu.
Internet je pro mne více než plnohodnotná náhrada , vyberu si to , co mne zajímá a nemusím být otravován reklamou na akuální přebytky výrobců (jak již bylo zmiňováno), bannery na webech se dají celkem úspěšně blokovat ... V tomto ohledu jsou pozitivní změny odehrávající se u naší jediné veřejnoprávní televize a sic minimalizace komerčních reklamních bloků .
Takže můj závěr ? Kabelovka i satelit zbytečný přepych bez užité hodnoty ... K bedně leda na zajímavý dokument , a jinak raději číst knihy , brouzdat netem , nebo bástlit
Andrea píše:TV fuj. Já už jsem za dnešek stihla Léona (asi podvacáté), The Fifth Element a teď jsem dokoukala Wasabi. Na noc dám ještě něco lehčího, mám tu třeba Wait Until Dark
jojo The fifth element takovej nezapomenutelnej snímek ale i tak se na něj znova rád podívam. I když je zvláští, že sleduješ tenhle styl. Sice jsi nenapsala jaký to na tobě zanechalo dojem takže nevím jestli se ti to líbilo nebo ne. Totiž většině žen co znám je něco podobného naprosto proti srsti. Ale taková ordinace, ulice...
Skay píše:jojo The fifth element takovej nezapomenutelnej snímek ale i tak se na něj znova rád podívam. I když je zvláští, že sleduješ tenhle styl. Sice jsi nenapsala jaký to na tobě zanechalo dojem takže nevím jestli se ti to líbilo nebo ne. Totiž většině žen co znám je něco podobného naprosto proti srsti. Ale taková ordinace, ulice...
No, Jean Reno je lepší než Bruce Willis, ale jo, líbilo se mi to
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Výběr prakticky žádný,přesně jak uvádíte.
Zabíjení,vraždy,kriminální drasťáky,nebo neskutečné slaďáky.
Výchova mládeže k agresívnímu chování perfektní.
Aspoň že Slováci dávají dost často československé filmi na které se dá koukat.
Fandím jim i v tom,že dabované filmy jsou v češtině viz.Četnik atd.
To by dnes u nás asi neprošlo.