Dal by mi niekto tipa ako na to? Pripadne poradil zo schemou trojnasobneho SCART kabla? Z obchodu dva vyskusane nefunguju na 100%
Diky!
Moderátor: Moderátoři
Tam jedine TV s dvomi scart.ypsi píše:Zdravim. Bol som postaveny pred dilemu prepojenia tychto veci medzi sebou tak,aby bol co najvacsi komfort obsluhy (je to pre starsich ludi). Chcu aby to fungovalo stylom: Telka (tesla, 72cm,presny typ neviem, ma asi 5r):to je jasne; dvd (philips, novy) po zapnuti a vlozeni disku sa telka sama uviedla do AV modu, VCR(LG,novy) detto + moznost nahravania bez zloziteho hladania programu na videu. Podotykam ze TV ma len jeden AV vstup a to SCART,len VCR ma dva.
Dal by mi niekto tipa ako na to? Pripadne poradil zo schemou trojnasobneho SCART kabla? Z obchodu dva vyskusane nefunguju na 100%![]()
Diky!
RadekB píše:VCR nemusi byt zapnute, vetsinou je to pruchozi. Ted jsem to pro jistotu zkousel na svem VCR. Takze bych to asi zkusil jako prvni vec, az pak teprve nejake prepinace.
pole píše:Alebo este jedno riesenie mozno trochu degraduje kvalitu ale stary ludia pokial nieju HiFisti nepostrehnu rozdiel:)
Video pripojit cez scart a DVD cez anteny modulator a naladit ho na dakom programe.
ypsi píše: To video ma ozancenie scartov TV a Decoder (?!).
miroja píše:Tiez som mu to radil o par riadkov vyssieale ani ten Tvoj napad vyuzit v TV AV+RGB vstupy nie je zly, len treba este doriest audio. Tam zas len zlucovac dvoch vystupov na jeden vstup a sme tam, kde sme boli na zaciatku
![]()