Výměna plynového kotle

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Návštěvník

#46 Příspěvek od Návštěvník »

Tak vážně nevím. Podle mě není třeba nic předělávat ani nic dodělávat. Prostě při zapnutí nízkého tarifu se, jak jsem psal výše, přepne pouze jiné počítadlo elektroměru. Tudíž vše - celý barák běží v tu chvíli na "laciný" proud. Ovládání spotřebičů stykačem právě zajišťuje, aby tyto spotřebiče (boiler a pod.)nešly zapnout mimo lacinou sazbu. :!: :roll:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od ZdenekHQ »

Crifodo píše:Krbová kamna vypadají krásně, nemá se u nich co pos*at a je u nich taková tradiční pohoda, ale neřeší to městské sídlišťáky. Ani to, když s dřevem začne topit každý a cena dřeva začne podle toho vypadat. Aby to pak nebylo jak v tom vtipu Až nás budou milióny :twisted:

Sídliště to sice neřeší, ale ta spotřeba tepla je tam díky systému "králíkárna" mnohem menší. Takže dřevo nechte venkovu, tam ty milióny uživatelů nasbíráte těžko, zato dříví lehko ! :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Zbynek_

#48 Příspěvek od Zbynek_ »

Co jsem koukal, tak i v paneláku lze topit dřevem :D :D http://www.youtube.com/watch?v=68hl5sH5Rbs
BOBOBO

#49 Příspěvek od BOBOBO »

Někteří naši spoluobčané neznají prostor , kde by se dřevem topit nedalo a dokonce nejdříve stopí dřevo uvnitř prostor instalované , takže asi proto určené .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“