nezname dialkové centrálne zamykanie auta.

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
joki

nezname dialkové centrálne zamykanie auta.

#1 Příspěvek od joki »

Dnes mi daroval kamarát cz+dva dialkové ovladače,ktoré bolo namontované v staršom fiate. Skúsil by som ho namontovať do môjho auta.Len to má chybu krásy a to že na tej skrinke neni ani naznak po tipe alebo vyrobcovi.A samozrajme manual tiež 0 bodov.Patral som na nete či nenajdem niečo podobné ale.......
S krabičky trčí antena,tlačitko,dva droty(pravdepodobne na rozpinanie čerpadla ap.) dalej je tam 4pinový konektor s zeleným-bielim-hnedym a fialovým drotom. A 8pinový konektor 2-sivy 3 oranž 4oranž 5červ 6čierny
7modrý 8zelený. + leddioda zapichnutá do 1 a5,
Ak by sa našiel nejaký autoelektrikár ktoremu to niečo pripomína a poradil mi zo schemov pripojenia bolo by to fajn.
procesor

#2 Příspěvek od procesor »

Možno podľa foto by to skôr niekto poznal. Aj na plošnom spoji môže byť typ.
joki

#3 Příspěvek od joki »

plošak som pozeral -nič.
mahony

#4 Příspěvek od mahony »

Snad ti pomůže toto. Na stránkách http://www.levnealarmy.cz/eshop/centralni-zamykani/ si po najetí na danný typ ,otevřeš v ,,pdf-ku,, návod na zapojení a poznáš,že barevnost drátů je dost podobá.Napájení bude červená a černá a ostatní se dá lehce proměřit a vyzkoušet./vývody motorků-zelená,modrá;směr.světla-oranž.;od zámku dveří-bílá,hnědá; a pod./ Ber to ale jako návod a né jistou věc.Takto do slepa těžko stopro poradit.
a má to kostru ?? /já určitě/
dalik

#5 Příspěvek od dalik »

Když už jsi to měl rozdělaný, tak ses měl podívat který drát kam na plošňáku vede, a měl bys hned jasno. U takové jednoduché věci se na to dá přijít za pár minut.
Líp už bylo.
joki

#6 Příspěvek od joki »

Budem asi sledovať tie "cestičky" na plošaku.Napadlo ma to už skôr ale menej namahavé bolo napisť prosbu a dufať že možno...Každopadne dakujem za rady a tú adresu.Skusim sa tam inšpirovať.
galjo

#7 Příspěvek od galjo »

To by ten autoelektrikár musel mať vešteckú gulu , aby to poznal.
Honza_dy

#8 Příspěvek od Honza_dy »

Tak nahoď alespoň foto, třeba to někdo z nás pozná.
joki

#9 Příspěvek od joki »

ok-vypadá to takto
Přílohy
DSC00126.JPG
(16.71 KiB) Staženo 28 x
oldaf

#10 Příspěvek od oldaf »

V týhle krabičče je spousta různých auto alarmů. Já tady mám na něj manuál, ale koukám že na tom mým je výstup na ledku z č.2 a z č.8. Jinak se to prodávalo pod značkou INFERNO a tahá se to sem z polska.
joki

#11 Příspěvek od joki »

Už som trochu badal a zapojenie toho 8konektoru viem.Ten 4 konektor je asi pre nejake senzory alarmu. Rad by som si prečital aj ten manual od toho INFERMU.Ak by si mi ho mohol poslať bol by som Ti vdačný.

jozefjanovic@zoznam.sk
procesor

#12 Příspěvek od procesor »

Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“